Επιστροφή στα δικαστήρια για την Disney – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Επιστροφή στα δικαστήρια για την Disney

Ειδήσεις | 23-6-2017 |

Από ότι φαίνεται τα προβλήματα της Disney δεν τελείωσαν ακόμα. Μόνο λίγους μήνες μετά την καταγγελία που δέχθηκε για την ταινία «Ζωούπολη»  -που ήθελαν την Disney να έχει κλέψει την ιδέα της ταινίας και η οποία όμως κατάφερε και απέκρουσε τους κακόβουλους αυτούς ισχυρισμούς- βρίσκεται ξανά στις δικαστικές αίθουσες αυτή τη φορά για την ταινία «Τα μυαλά που κουβαλάς».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter, η Denise Daniels – συνιδρύτρια του Εθνικού Ιδρύματος παιδιών που ήρθαν αντιμέτωπα με τραυματικά γεγονότα όπως τρομοκρατικές ενέργειες- ισχυρίζεται ότι η Pixar και η Disney πήραν από αυτήν την ιδέα για τα ανθρωποιημένα συναισθήματα. Συγκεκριμένα, η Daniels στο διάστημα 2005-2009 δούλεψε πάνω σε μια ιδέα για μια τηλεοπτική σειρά με τίτλο «The Moodsters» την οποία παρουσίασε στην Disney και στην Pixar και οι οποίοι θα την πίστωναν για την ιδέα της στην περίπτωση που αποφάσιζαν να προχωρήσουν με το συγκεκριμένο project.

Δεν έχουν ειπωθεί πολλά για την συγκεκριμένη υπόθεση. Εκπρόσωποι της Disney υπογραμμίζουν ότι η ταινία αποτελεί μια πρωτότυπη δημιουργία της Pixar ενώ το τέλος της ιστορίας θα καθοριστεί στο δικαστήριο.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,