Το «Cowboy Bebop» αναδημιουργείται από τα χέρια του συγγραφέα του Thor - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το «Cowboy Bebop» αναδημιουργείται από τα χέρια του συγγραφέα του Thor

Ειδήσεις | 7-6-2017 |

Αφήνοντας πίσω τον κόσμο της Marvel, ο Christofer Yost,ένας από τους συγγραφείς της τελευταίας ταινίας του Thor ( «Thor: The Dark World» ) μπαίνει δυναμικά στον χώρο των ιαπωνικών anime μετατρέποντας το επιτυχημένο «Cowboy Bebop» σε μια live-action ταινία που θα προβληθεί στην Αμερική.

Το «Cowboy Bebop» είναι ένα western το οποίο διαδραματίζεται όμως στο διάστημα, με τον Spike Spiegel και μια ομάδα κυνηγών επικηρυγμένων  να κυνηγάνε τους μεγαλύτερους εγκληματίες του γαλαξία, σώζοντας παραπάνω από μία φορά τον κόσμο από αναπάντεχες εκπλήξεις.

Υπεύθυνος παραγωγής θα παραμείνει η Sunrise, η εταιρία που δημιούργησε την πρωτότυπη σειρά, σε συνεργασία πάντοτε με παραγωγούς των Tomorrow στούντιο όπως ο Marty Adelstein, Becky Clements, Matthew Weinberg, Josh Appelbaum, Andre Nemec και Jeff Pinkner.

Το «Cowboy Bebop» έπαιξε για 26 επεισόδια στην Ιαπωνία (1998-1999) με σχετικά μικρό fan club ενώ η Adult Swim ήταν αυτή που έφερε τη σειρά στο Αμερικάνικο κοινό.

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Sunrise, και θα φέρουμε αυτό το αγαπημένο anime στην Αμερική αλλά και στο παγκόσμιο κοινό ως μια live-action ταινία» δήλωσε ο Adelstein « Η σειρά μέχρι τώρα έχει δείξει να έχει απήχηση σε κοινό από όλο τον κόσμο και με την συνεχώς αυξανόμενη δημοσιότητα των anime, πιστεύουμε ότι η επαναδημιουργία αυτή της σειράς θα έχει ένα εκπληκτικό αντίκτυπο στον κόσμο.»

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,