Η αφίσα του Black Panther είναι εδώ! – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η αφίσα του Black Panther είναι εδώ!

Ειδήσεις | 9-6-2017 |

Άρχισε σιγά σιγά να αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο ο χαρακτήρας του Black Panther στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Ανέβηκε σήμερα το πρώτο πόστερ για την ταινία, ενώ και το τρέιλερ ακολουθεί από κοντά.

Ο ήρωας, που εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Captain America: Civil War, ετοιμάζεται για το ξεχωριστό, δικό του φιλμ που θα εστιάσει περισσότερο στο προσωπικό του βασίλειο, την τεχνολογικά αναπτυγμένη Wakanda.

Όταν επιστρέφει ένας παλιός του γνώριμος, ο Black Panther, κατά κόσμον πρίγκηπας T’Challa, θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να προστατέψει τη Wakanda. Στο ρόλο του “Πάνθηρα”, ο Chadwick Boseman, ενώ το αντίπαλον δέος τον Killmonger δηλαδή,  θα ενσαρκώσει ο Michael B. Jordan, που θαυμάσαμε στο Creed. Τη σκηνοθεσία, έχει αναλάβει επίσης ο δημιουργός του Creed, Ryan Coogler, κάτι που φωνάζει mini- reunion. Το υπόλοιπο καστ συμπληρώνουν οι Lupita Nyong’o, Martin Freeman, Angela Bassett, Forest Whitaker και Andy Serkis.

Το, επίσης πολυαναμενόμενο, τρέιλερ της ταινίας θα προβληθεί για πρώτη φορά στον τέταρτο τελικό του ΝΒΑ, το βράδυ της Παρασκευής. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Φεβρουαρίου του 2018.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,