Το sequel του "Edge of Tomorrow" θα έχει Emily Blunt – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το sequel του “Edge of Tomorrow” θα έχει Emily Blunt

Ειδήσεις | 9-5-2017 |

Είναι αλήθεια πως ο Doug Liman είναι κάτι παραπάνω από πολυάσχολος τελευταία. Ο Νεοϋορκέζος σκηνοθέτης δουλεύει με Tom Cruise και Aaron Taylor-Johnson παράλληλα σε “American Made” και “The Wall” αντίστοιχα. Καθώς φαίνεται τα παραπάνω projects δεν γέμιζαν αρκετά τον χρόνο του και είπε να προσθέσει κάτι ακόμη με Emily Blunt μέσα. Ο λόγος φυσικά για το περιβόητο sequel του “Edge of Tomorrow” που ακούμε εδώ και πολύ καιρό.

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν, στην απέναντι πλευρά του ατλαντικού μιλούν με βεβαιότητα για την υλοποίηση της δεύτερης πράξης του “Edge” έχοντας μάλιστα και πιθανό τίτλο. “Live Die Repeat and Repeat” γράφουν στις αμερικάνικες φυλλάδες με την Emily Blunt να επιστρέφει ως βασική πρωταγωνίστρια.
Αξίζει να σημειωθεί πως το “Edge of Tomorrow“, στην DVD κυκλοφορία του μετονομάστηκε σε “Live. Die. Repeat.”
O σκηνοθέτης Doug Liman δήλωσε με την σειρά του..

Έχουμε στα χέρια μας μια καταπληκτική ιστορία την οποία βρίσκω πολύ καλύτερη από την πρώτη ταινία” είπε αρχικά και συνέχισε..

Το όνομα αυτής ‘Live Die Repeat and Repeat’ και ο Tom Cruise είναι ενθουσιασμένος όπως και η Emily Blunt.. Το μεγάλο ερώτημα είναι απλά το πότε θα το κάνουμε. Δεν είναι ένα “ίσως” αλλά ένα “πότε;“..

Μείνε συντονισμένος αγαπητέ cinefreak και σύντομα θα έχεις νεότερα από το sequel του αρκετά υποτιμημένου sci-fi “Edge of Tomorrow“..

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,