Και ο παρουσιαστής των Oscars 2018 είναι ο Jimmy Fallon... ή μήπως όχι; – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Και ο παρουσιαστής των Oscars 2018 είναι ο Jimmy Fallon… ή μήπως όχι;

Βραβεία, Ειδήσεις | 17-5-2017 |

Αρκετά νωρίς, για τα δεδομένη της, η Ακαδημία προχώρησε στην ανακοίνωση πως ο Jimmy Kimmel θα είναι και πάλι αυτός που θα μας παρουσιάσει τα βραβεία Oscar το 2018. Σύμφωνα μάλιστα με το ABC, μαζί του θα επιστρέψουν και οι παραγωγοί Michael De Luca και Jennifer Todd.

Δείτε Επίσης: Τα ρεκόρ των Oscars 2017

Ο Kimmel κατάφερε να σταθεί επάξια στο ρόλο του παρουσιαστή ενώ αντέδρασε σπουδαία στη στιγμή της μεγάλης γκάφας της φετινής τελετής. Η μεγάλη βέβαια έκπληξη είναι η επιστροφή των De Luca και Todd καθώς το “envelope-gate” θα ανέμενε κανείς πως θα ήταν αιτία για την απομάκρυνσή τους. Με την Pricewaterhouse Coopers να έχει ήδη επιβεβαιωθεί πως θα βρίσκεται στην επόμενη τελετή, φαίνεται πως όλη η ομάδα των τελευταίων Oscars θα επιστρέψει και του χρόνου παρά τα προβλήματα που προέκυψαν. Φυσικά, δεδομένου το πόσο καθυστέρησε η Ακαδημία πέρυσι να διαλέξει την ομάδα που θα έστηνε την τελετή, τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν θα μπορούσαν να θεωρηθούν ακόμη και πταίσματα.

Φυσικά, ο Kimmel δεν έχει κανένα μερίδιο ευθύνης για όλα αυτά και, ακόμη και αν δεν υπήρξε ο καλύτερος παρουσιαστής στην ιστορία του θεσμού, η επιστροφή του είναι κάτι περισσότερο από καλοδεχούμενη. Ας ελπίσουμε μόνο πως αυτός που έβγαλε την ανακοίνωση διάβασε το σωστό όνομα και δεν θα βρεθούμε ξανά προ εκπλήξεως.

Δείτε Επίσης: Πως να κερδίσετε ένα Oscar – Oscar Winning Playbook

Η επόμενη τελετή των Βραβείων Oscar αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου του 2018.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,