Οι ταινίες στις αίθουσες - 27 Απριλίου – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι ταινίες στις αίθουσες – 27 Απριλίου

Πρεμιέρες | 27-4-2017 |

5 μόνο νέες ταινίες αυτή τη βδομάδα στις αίθουσες μετά τον καταιγισμό των προηγούμενων εβδομάδων. Πάμε να δούμε τι θα δούμε:

Όνειρα Γλυκά (Sweet Dreams) – Σε 5 αίθουσες

Τορίνο, 1969. Την ειδυλλιακή παιδική ηλικία του Μάσιμο μετέτρεψε σε συντρίμμια ο ξαφνικός χαμός της μητέρας του. Σήμερα, ετοιμάζεται να πουλήσει το διαμέρισμα των γονιών του, αλλά τον στοιχειώνει το παρελθόν του. Η Ελίζα, μια συμπονετική γιατρός, μπορεί να τον βοηθήσει να ανοιχτεί και να αντιμετωπίσει τις παιδικές του πληγές.

Δείτε την κριτική και το πρόγραμμα των αιθουσών για την ταινία.


Διπλή Εκδίκηση – Σε 11 αίθουσες

Μία ιδιοφυής, μα ανισόρροπη πλαστική χειρούργος βλέπει τον αδελφό της να δολοφονείται από έναν παρακμιακό εκτελεστή, ονόματι Φρανκ Κίτσεν. Ψάχνοντας εκδίκηση, θα τον αιχμαλωτίσει και θα πραγματοποιήσει πάνω του μία εγχείρηση αλλαγής φύλου. Πλέον, ο Φρανκ είναι αναγκασμένος να ζήσει ως γυναίκα, μπερδεμένος, τσαντισμένος και πιο μάτσο από ποτέ.

Δείτε την κριτική και το πρόγραμμα των αιθουσών για την ταινία.


Η Μέρα των Ηρώων -Σε 19 αίθουσες

Στον απόηχο μιας ανείπωτης πράξης τρομοκρατίας, ο αρχιφύλακας Tommy Saunders (Mark Wahlberg) ενώνει τις δυνάμεις του με τους θαρραλέους διασωθέντες, τα μέλη ομάδων άμεσης επέμβασης και τους ανακριτές σε έναν αγώνα δρόμου με αντίπαλο τον χρόνο ώστε να εντοπιστούν οι βομβιστές πριν  επιτεθούν ξανά.

Δείτε το πρόγραμμα των αιθουσών για την ταινία.


 The Look of Silence

Η ταινία αφορά την ιστορία ενός Ινδονήσιου, ονόματι Adi, του οποίου ο μεγαλύτερος αδερφός, κομμουνιστής, δολοφονήθηκε βίαια, πριν καν γεννηθεί ο Adi. Από τότε η μητέρα του, μία γυναίκα έξυπνη και σκληρή, τώρα πια 90 ετών, ζει με την θλίψη του θανάτου του ιού της, με τον οποίο ακόμα και σήμερα έχει φανταστικές συζητήσεις.

4 δεκαετίες μετά την εκτέλεση, ο Adi αποφασίζει να βρει τους υπαίτιους, οι οποίοι είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο, συμμετείχαν στην δολοφονία τους αδερφού του, συμπεριλαμβανομένων του στρατιωτικού αρχηγού που διέταξε την σφαγή, ορισμένων αρχόντων της περιοχής τους ίδιους τους δολοφόνους, ακόμα και του θείου του, ο οποίος ήταν υπεύθυνος στο να μην αφήσει τους φυλακισμένους κομμουνιστές να αποδράσουν.

 Δείτε το πρόγραμμα των αιθουσών για την ταινία.


Η κυνηγός με τον αετό – Σε 6 αίθουσες

Η ταινία «Η Κυνηγός με τον Αετό» ακολουθεί την Αϊσολπάν, ένα 13χρονο κορίτσι, νομάδα του Καζακστάν στα Όρη Αλτάι, που έχει αποφασίσει να γίνει κυνηγός με αετό, σαν τον πατέρα της. Είναι το πρώτο κορίτσι σε 12 γενιές της οικογένειάς της, που θέλει να γίνει κυνηγός με αετό και έχει απόλυτη πίστη ότι θα καταφέρει, καθώς κι ο πατέρας της  πιστεύει ότι κάθε κορίτσι μπορεί  -εφόσον δείξει αφοσίωση–  να πετύχει ό,τι ακριβώς και ένα αγόρι.
Γυρισμένη στις απέραντες εκτάσεις της Μογγολικής στέπας, η ταινία «Η Κυνηγός με τον αετό»  εμπνέει και αφηγείται με επικό τρόπο την ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού που πίστεψε στη δύναμή του -έτσι όπως διδάχθηκε από την οικογένειά της- και κατάφερε να «πετάξει».

Δείτε το πρόγραμμα των αιθουσών για την ταινία.