Πρώτες πληροφορίες για τη νέα ταινία του Noah Baumbach – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτες πληροφορίες για τη νέα ταινία του Noah Baumbach

Ειδήσεις | 11-4-2017 |

Για πολύ καιρό κυκλοφορούσαν φήμες σχετικά με το νέο project του Noah Baumbach (“Frances Ha”), ο οποίος ξεκίνησε πέρσι τα γυρίσματα.

Το Netflix, λοιπόν, όπως ανακοινώθηκε πλέον και επίσημα, απέκτησε τα παγκόσμια δικαιώματα της νέας ταινίας του Baumbach που τιτλοφορείται “The Meyerowitz Stories (New and Selected)”. Το κυρίως καστ επιβεβαιώθηκε πως απαρτίζουν οι Adam Sandler, Ben Stiller, Emma Thompson και Dustin Hoffman.

Η σύνοψη της ταινίας ορίζεται από το δημιουργό ως εξής: “Η ιστορία αφορά μια διαλυμένη οικογένεια, κατοίκους Νέας Υόρκης, που συγκεντρώνονται για την προετοιμασία της ρετροσπεκτίβας του καλλιτέχνη, πατριάρχη της οικογένειας.” Στην ταινία, τα ενήλικα αδέρφια θα φιλονικήσουν με την επιρροή του ηλικιωμένου πατέρα τους.

“Ο Noah Baumbach είναι μια σημαντική φωνή στον αμερικάνικο κινηματογράφο και όλοι αναμένουν κάθε φορά με ανυπομονησία τις ταινίες του. Ο Noah είναι από τους κινηματογραφιστές που μας αρέσει να συνεργαζόμαστε και ξέρουμε ότι οι λάτρεις του κινηματογράφου θα συγκινηθούν από αυτήν την ταινία, όπως και εμείς”, είπε ο Ted Sarandos, υπεύθυνος περιεχομένου του Netflix.

Αν και δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία για την επίσημη πρεμιέρα, η ταινία αναμένεται του χρόνου στους κινηματογράφους και στο Netflix.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , ,