Πως θα ήταν το "Matrix" με τον Will Smith πρωταγωνιστή – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πως θα ήταν το “Matrix” με τον Will Smith πρωταγωνιστή

Ειδήσεις | 7-4-2017 |

Πέρασαν κιόλας δυο δεκαετίες από τότε που ο Will Smith έκανε το ένα blockbuster μετά το άλλο. “Independence Day” και “Men in Black” είχαν κάνει τον Αμερικανό ηθοποιό ένα από τα πιο καυτά ονόματα στο Hollywood την δεκαετία του ’90.

Τότε ήταν λοιπόν που οι αδελφές Wachowski του χτύπησαν την πόρτα προτείνοντας του τον πρωταγωνιστικό σε κάποια ταινία που θα ονομαζόταν.. “The Matrix“. Το σκέφτηκε καλά ο 30χρονος τότε Smith και τελικά προτίμησε τον πρώτο ρόλο στην ταινία “Wild Wild West“.

Η ιστορία από εκεί και πέρα είναι λίγο-πολύ γνωστή σε όλους. Ο Keanu Reeves κάνει καριέρα μέσα από την καμπαρντίνα του Neo στο “Matrix” και η ταινία γράφει ιστορία. Ο Will Smith από την άλλη μπορεί μέχρι και σήμερα να μετανιώνει για την απόφαση του αφού το “Wild Wild West” απεδείχθη μέγιστη “απάτη”.

Εν έτη 2017 λοιπόν έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια μικρή γεύση από έναν άλλον κόσμο στον οποίο ο Will Smith είπε το ΝΑΙ στο “Matrix” και πέταξε στο καλάθι των αχρήστων το σενάριο του “Wild Wild West“.

Ένας ευρηματικός Youtuber ονόματι Usual Suspect έδεσε πλάνα από “I, Robot“, “I Am Legend” κι αντέστρεψε την κινηματογραφική ιστορία..

Διαβάστε περισσότερα για: , ,