"Πειρατικά" poster κυκλοφόρησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

“Πειρατικά” poster κυκλοφόρησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ειδήσεις | 11-4-2017 |

Καθώς περνούν οι μέρες και πλησιάζει το άνοιγμα της αυλαίας για τους ολοκαίνουριους “Πειρατές“.. δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο σχετικά με τον τίτλο του φιλμ. Το εν λόγω πρόβλημα παρουσιάζεται κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες τις Αμερικής.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο από την άλλη η ταινία έχει βρει τίτλο και αυτός κυκλοφορεί παρέα με τα poster.
O Javier Bardem επωμίζεται τα βάρη του κακού, τραβάει όλα τα φώτα πάνω του και το βρετανικό poster μαρτυρά του λόγου το αληθές.

Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge” λοιπόν και ο Captain Salazar επιστρέψει από τους σκοτεινούς βυθούς των επτά θαλασσών για να πάρει εκδίκηση από ποιον άλλον.. τον Jack Sparrow. Η άκρως περιπετειώδης συνάντηση των δύο στο παρελθόν έβγαλε προφανώς χαμένο τον Salazar με τον νεαρό τότε Jack να παίρνει την θέση του στον θρόνο των ωκεανών.

Ωθούμενος σε μία ολοκαίνουρια περιπέτεια ο εκκεντρικός Captain Jack Sparrow βρίσκει τους ανέμους της κακής τύχης να φυσούν ακόμα πιο έντονα, όταν απειλητικοί πειρατές φαντάσματα με επικεφαλή τον παλιό του αντίπαλο, το τρομακτικό Captain Salazar (Javier Bardem), που μετά την απόδραση του από το Τρίγωνο του Διαβόλου, είναι αποφασισμένος να σκοτώσει κάθε πειρατή που θα βρει στη θάλασσα, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του ίδιου του Sparrow. H μόνη ελπίδα επιβίωσης του Captain Jack βρίσκεται στην αναζήτηση της θρυλικής Τρίαινας του Ποσειδώνα, ενός ισχυρού τεχνουργήματος, που θα τον κάνει να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της θάλασσας..

Διαβάστε περισσότερα για: , ,