Ο David Fincher θα σκηνοθετήσει το sequel του World War Z – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο David Fincher θα σκηνοθετήσει το sequel του World War Z

Ειδήσεις | 28-4-2017 |

Αφού αρχικά η ταινία είχε αφαιρεθεί από το πρόγραμμα, η Paramount Pictures  με την Skydance Productions φαίνεται πως αποφάσισαν τελικά να προχωρήσουν το project του World War Z 2, και μάλιστα με σκηνοθέτη τον David Fincher.

Σύμφωνα με τον κύκλο του νέου CEO του studio Jim Gianopoulos, το νέο μεγάλο αφεντικό  βρίσκεται πολύ κοντά στο να δώσει το πράσινο φως για να ξεκινήσει η παραγωγή της ταινίας, κάτι που θα λάβει χώρα το πρώτο τρίμηνο του 2018.

Το Variety είχε κάνει γνωστό το περασμένο καλοκαίρι ότι ο Brad Pitt, πρωταγωνιστής της ταινίας, προσπαθούσε ο ίδιος να πείσει τον μεγάλο σκηνοθέτη να πάρει τα ηνία του project, μια ιδέα που δεν άφηνε αδιάφορο τον Fincher. Τα σχέδια όμως χάλασαν όταν ήρθε το διαζύγιο του Pitt με την Angelina Jolie, γεγονός που είχε μονοπωλήσει τον χρόνο του ηθοποιού, σε βαθμό που ο τότε CEO του studio αναγκάστηκε να βάλει την ταινία στο ράφι.

Τώρα με τον Gianopulos όμως τα πράγματα δείχνουν να μπαίνουν ξανά σε καλό δρόμο, μιας και υπάρχει καλή σχέση μεταξύ εκείνου και του Fincher, αφού οι δυο τους έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν για το Gone Girl στην 20th Century Fox.

Εξαιρετική σχέση φυσικά υπάρχει και μεταξύ του σκηνοθέτη με τον Pitt, η οποία κρατάει πολλά χρόνια – συγκεκριμένα από το εμβληματικό Fight Club (για πολλούς αριστούργημα του Fincher). Αν τελικά η ταινία πραγματοποιηθεί, θα είναι η τέταρτη στην οποία συνεργάζονται οι δύο άντρες, μετά τα Fight Club, Se7en και The Curious Case of Benjamin Button.