Η ιταλική επιστροφή: Sorrentino και Garrone ετοιμάζουν καινούργιες ταινίες – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η ιταλική επιστροφή: Sorrentino και Garrone ετοιμάζουν καινούργιες ταινίες

Ειδήσεις | 12-4-2017 |

Δύο από τους σημαντικότερους, σύγχρονους, Ιταλούς σκηνοθέτες φαίνεται πως ετοιμάζουν την επόμενη ταινία τους.

Καταρχάς, ο Paolo Sorrentino, μετά το τηλεοπτικό διάλειμμα που έκανε με το “ The Young Pope ”, επιστρέφει στον κόσμο του κινηματογράφου ξαναβάζοντας σε λειτουργία το project του σε σχέση με την βιογραφία του Silvio Berlusconi. Μάλιστα, σύμφωνα με το Variety ο, σπουδαίος, Toni Servillo, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη στα “La Grande Bellezza”, “Il Divo” και στο “Le conseguenze dell’amore”, θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία.

Ο Sorrentino αυτή την περίοδο ολοκληρώνει το σενάριο, ενώ τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι στην Ιταλία. Η ταινία προς το παρόν έχει τον, ανεπίσημο, τίτλο “Loro”, το οποίο μεταφράζεται ως “Αυτοί” ενώ παράλληλα λειτουργεί κι ως λογοπαίγνιο με την λέξη χρυσός (L’ oro).

Από την άλλη, τα σχέδια του Matteo Garrone, δημιουργού του “Gomorrah” και του “Tale of Tales“, για την κινηματογραφική μεταφορά του “Pinocchio”, προς το παρόν δεν θα προχωρήσουν λόγω υψηλού κόστους. Αυτή βέβαια είναι και η βασική αιτία της συμμετοχής του Servillo στην επόμενη ταινία του Sorrentino, καθώς ο ηθοποιός επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει σε αυτή.

Έτσι, ο σκηνοθέτης ετοιμάζεται να προχωρήσει στο επόμενο project του το οποίο θα ονομάζεται “Dogman”. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ταινία θα διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και θα είναι μια ιστορία εκδίκησης με φόντο τις εγκληματικές οργανώσεις της Ρώμης.

Αν όλα πάνε βάσει σχεδίου, οι δύο ταινίες θα κυκλοφορήσουν στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2018.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,