Ημερομηνία Κυκλοφορίας για το "Frozen 2" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ημερομηνία Κυκλοφορίας για το “Frozen 2”

Ειδήσεις | 26-4-2017 |

Το “Frozen 2” είναι γεγονός και η Disney ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του sequel της δημοφιλούς ταινίας animation του 2013. Σύμφωνα με την εταιρία λοιπόν, το “Frozen 2” θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου του 2019 και από αυτό συμπεραίνουμε πως πλέον έχει ολοκληρωθεί η συγγραφή του σεναρίου της ταινίας.

Δείτε επίσης: To Twitter απαιτεί η Elsa να αποκτήσει γυναίκα σύντροφο στο “Frozen 2” 

Σε αυτή, απ’ ότι έχει γίνει γνωστό, θα επιστρέψουν οι Chris Buck και Jennifer Lee οι οποίοι σκηνοθέτησαν και την πρώτη ταινία ενώ έχει επιβεβαιωθεί και η συμμετοχή του Josh Gad ο οποίος δάνεισε τη φωνή του στον συμπαθή χιονάνθρωπο Olaf. Τέλος, και η Kristen Bell πρόσφατα επιβεβαίωσε την επιστροφή της.

Η αλήθεια είναι πως η εμπορική επιτυχία του “Frozen“, το οποίο έκανε εισπράξεις που ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο, ήταν αναπόφευκτο πως θα οδηγούσε στη δημιουργία του sequel.

Από την άλλη, το γεγονός πως αυτό θα κυκλοφορήσει το 2019 μάλλον είναι μια θετική εξέλιξη καθώς, απ’ ότι φαίνεται, οι συντελεστές δεν βιάζονται και προσπαθούν να εξασφαλίσουν τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται για τη δημιουργία μιας ταινίας η οποία θα είναι αντάξια της πρώτης.

Well, waiting never bothered me anyway…

Διαβάστε περισσότερα για: ,