Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα παίξει τον νεαρό Sheldon Cooper στο spinoff του The Big Bang Theory – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα παίξει τον νεαρό Sheldon Cooper στο spinoff του The Big Bang Theory

Ειδήσεις | 3-3-2017 |

Τα spinoff έχουν γίνει πολύ της μόδας τελευταία, μια μόδα που έχει εισβάλει και στην τηλεόραση πέρα από τον κινηματογράφο. Πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι η δημοφιλής κωμική σειρά The Big Bang Theory θα αποκτήσει το δικό της prequel, το οποίο θα επικεντρώνεται στα παιδικά χρόνια του Sheldon Cooper, χαρακτήρα που υποδύεται ο βραβευμένος με Emmy Jim Parsons.

Μπορεί το δίκτυο CBS ακόμα να μην έχει παραγγείλει επίσημα τον πιλότο της νέας σειράς, όμως αυτό δεν σταμάτησε τους δημιουργούς από το να προχωρήσουν στο casting του μικρού πρωταγωνιστή αλλά και της μητέρας του. Ο εκλεκτός της παραγωγής του Sheldon είναι ο Iain Armitage τον οποίο έχουμε δει στο Big Little Lies, ενώ την μητέρα του θα υποδυθεί η Zoe Perry του Scandal.

Οι δημιουργοί της σειράς αναμένεται να είναι οι ίδιοι με εκείνους του The Big Bang Theory, ενώ ο ίδιος ο Jim Parsons θα αναλάβει χρέη παραγωγού.

Η νέα sitcom με το λυτό όνομα Sheldon θα μας μεταφέρει στο Texas την περίοδο που το μικρό παιδί θαύμα κάνει τις πρώτες του επιστημονικές ανακαλύψεις, προσπαθώντας παράλληλα να τα βγάλει πέρα με την αρκετά συντηρητική κοινωνία του νότου, που δεν αποδέχεται και εύκολα την διαφορετικότητα.