Τον Σεπτέμβρη το American Assassin με τον Michael Keaton – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τον Σεπτέμβρη το American Assassin με τον Michael Keaton

Ειδήσεις | 21-3-2017 |

Η Lionsgate και η CBS Films έθεσαν ως ημερομηνία κυκλοφορίας τη 15η Σεπτέμβρη για το American Assassin στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι Michael Keaton, Dylan O’Brien, Sanaa Lathan, και Taylor Kitsch.

Ο σκηνοθέτης του Ο Αγγελιοφόρος Πρέπει Να Πεθάνει του 2014, Michael Cuesta, έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του συγκεκριμένου θρίλερ, βασισμένου στο βιβλίο του Vince Flynn, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Stephen Schiff. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Lorenzo di Bonaventura και Nick Wechsler.

Η ιστορία θέλει τον βετεράνο του Ψυχρού Πολέμου Stan Hurley (τον οποίο υποδύεται ο Keaton) να είναι ένας τρομακτικός εκπαιδευτής της CIA, στον οποίο δε δόθηκε ποτέ αυτή η ευκαιρία, καθώς ελάχιστοι άνθρωποι γνώριζαν την ύπαρξή του. Ο υποδιευθυντής του Hurley του αναθέτει να εκπαιδεύσει έναν νεοσύλλεκτο στις ειδικές δυνάμεις, ο οποίος δεν μπορεί να ξεπεράσει το χαμό της συζύγου του έπειτα από μια τρομοκρατική επίθεση. Οι δύο τους θα αναλάβουν μια αποστολή μαζί με μια θανάσιμη πράκτορα από την Τουρκία, η οποία είναι μείζονος σημασίας, καθώς ένας μυστηριώδης πράκτορας σκοπεύει να ξεκινήσει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Θρίλερ περιωπής ή εξόφθαλμη προπαγάνδα; Αναμένουμε μέχρι τότε.