Οι ταινίες στις αίθουσες - 09 Μαρτίου – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι ταινίες στις αίθουσες – 09 Μαρτίου

Πρεμιέρες | 9-3-2017 |

Καταπληκτικές Γυναίκες – Σε 18 αίθουσες

1979, Santa Barbara. Η Dorothea Fields (Annette Bening) είναι μια αποφασιστική μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τον έφηβο γιο της (Lucas Jade Zumann), σε μία εποχή που σφύζει από κοινωνικές αλλαγές και επαναστατική διάθεση. Για να τα βγάλει πέρα με την ανατροφή του απευθύνεται σε δύο νεότερες γυναίκες. Στην Abbie (Greta Gerwig), ένα ελεύθερο πνεύμα και punk καλλιτέχνη και στην Julie (Elle Fanning), μια ξύπνια και προκλητική νεαρή γειτόνισσα.

Δείτε την κριτική μας και το πρόγραμμα των αιθουσών για την ταινία


Βερολίνο, αντίο – Σε 5 αίθουσες

Ο Μάικ παραμελημένος από την αλκοολική μητέρα του και τον αδιάφορο πατέρα του, αλλά και «αόρατος» από τους συμμαθητές του, κάνει φιλία με ένα συμμαθητή του που κατάγεται από τη Ρωσία, τον Τσικ, ο οποίος με το δικό του χαρακτήρα και τρόπο ζωής  συμπληρώνει τα συναισθηματικά κενά του Μάικ.

Δείτε την κριτική μας και το πρόγραμμα των αιθουσών για την ταινία


 Η συνωμοσία της σκιάς -Σε 17 αίθουσες

Δύο χρόνια μετά από μία υπερκόπωση, ο Ντιβάλ είναι ακόμα άνεργος. Όταν ένας αινιγματικός άνδρας επικοινωνεί μαζί του, θα του προσφέρει μία απλή, αλλά καλοπληρωμένη δουλειά: να απομαγνητοφωνεί τηλεφωνικές συνομιλίες από «κοριό». Καθαρά λόγω οικονομικών κινήτρων, ο Ντιβάλ συμφωνεί χωρίς να εξετάσει την πραγματική ταυτότητα της επιχείρησης.
Ξαφνικά βρίσκεται μπλεγμένος στην «καρδιά» μίας πολιτικής συνωμοσίας, και αντιμέτωπος με τους βίαιους μηχανισμούς του σκοτεινού κόσμου των μυστικών υπηρεσιών.

Δείτε την κριτική μας και το πρόγραμμα των αιθουσών για την ταινία


Park – Σε 1 αίθουσα

Δέκα χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, το Ολυμπιακό Χωριό στην ελληνική πρωτεύουσα είναι μια σχεδόν ερημωμένη περιοχή, που στεγάζει μόνο μερικές φτωχές οικογένειες, που τους προσφέρθηκε δωρεάν στέγη μετά το τέλος των αγώνων. Επίσης, αποτελεί το σκηνικό του Park, της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας της Σοφίας Έξαρχου, που μας αφηγείται την ιστορία μιας παρέας εφήβων, που ενηλικιώνονται μέσα από ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο.

Δείτε την κριτική μας και το πρόγραμμα των αιθουσών για την ταινία


Kong: Skull Island – Σε 110 αίθουσες

H ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» θα μας διηγηθεί από την αρχή την καταγωγή του μυθικού Κονγκ σε μια συναρπαστική περιπέτεια δράσης, σε σκηνοθεσία του Τζόρνταν Βογτ-Ρόμπερτς. Στην ταινία, μια ετερογενής ομάδα εξερευνητών συγκεντρώνεται για να εξερευνήσει τα βάθη ενός αχαρτογράφητου νησιού στον Ειρηνικό Ωκεανό –όμορφο και την ίδια στιγμή επικίνδυνο- χωρίς να γνωρίζουν ότι διασχίζουν το βασίλειο του μυθικού Κονγκ.

Δείτε την κριτική μας και το πρόγραμμα των αιθουσών για την ταινία