Τελικά πόσα "Alien" ετοιμάζει ο Ridley Scott; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τελικά πόσα “Alien” ετοιμάζει ο Ridley Scott;

Ειδήσεις | 20-3-2017 |

Λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του “Alien: Covenant” ο Ridley Scott αποκάλυψε πως ήδη έχει σχέδια, όχι μόνο για την επόμενη , αλλά για πολλές ταινίες.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο Fandango, ο διάσημος σκηνοθέτης, εν τη ρύμη του λόγου, αποκάλυψε πως “θα υπάρξει άλλη μία ταινία πριν, κατά κάποιο τρόπο κυριολεκτικά και λογικά, επιστρέψουμε στο πρωτότυπο “Alien”. Η σειρά θα είναι “Prometheus”, “Awakening”, “Covenant” τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο για το πού κατευθύνεται αυτό το σκάφος εποίκισης. Αν η επόμενη ταινία είναι πετυχημένη, και το ίδιο και αυτή που θα την ακολουθήσει, τότε σίγουρα θα υπάρξει μια ακόμη τριλογία”.

Από αυτά συμπεραίνουμε πως ανάμεσα στο “Prometheus” και το “Alien: Covenant” θα υπάρχει μια ακόμη ταινία με τον, πιθανό, τίτλο “Alien: Awakening” το οποίο θα είναι prequel του ενός, sequel του άλλου και όλα μαζί prequel της αυθεντικής σειράς ταινιών “Alien” που ξεκίνησε το 1979 αλλά και της τριλογίας που πιθανόν να ακολουθήσει.

Ο Scott, προς το παρόν, δεν έχει επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν τη συγκεκριμένη συνέντευξη αλλά απ’ ότι φαίνεται το μέλλον των “Alien” διαφαίνεται πως θα είναι μακρύ..

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,