Ποιός θα σκηνοθετήσει το sequel του "Man of Steel"; – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ποιός θα σκηνοθετήσει το sequel του “Man of Steel”;

Ειδήσεις | 15-3-2017 |

H Warner Bros φαίνεται πως, όπως είχε ανακοινώσει το καλοκαίρι, προχωράει στο σχέδιο της για το sequel του “Man of Steel”. Η ταινία του 2013, που βασίστηκε στο σενάριο των David S. Goyer και Christopher Nolan, προσπάθησε να πετύχει μια πιο μοντέρνα και σκοτεινή προσέγγιση του Superman με ,μάλλον, αμφιλεγόμενα αποτελέσματα. Βέβαια οι κριτικές του “Man of Steel” μοιάζουν με χάδι μπροστά σε αυτές που πήρε το “Batman vs Superman: Dawn of Justice” αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα ο, υπεύθυνος για τα “Kickass”, “Kingsman: The Secret Service” και “X-Men: First Class”, Matthew Vaughn έχει μπει στο στόχαστρο της εταιρίας όσον αφορά το ποιος θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Μάλιστα ακόμη και αν, τελικά, αυτός δεν σκηνοθετήσει το sequel του “Man of Steel” η εταιρία φέρεται να θέλει να του προτείνει άλλα project του DCEU.

Ο Vaughn, ο οποίος αυτόν τον καιρό ολοκληρώνει το sequel του “Kingsman”, είχε προσπαθήσει το 2010, παρέα με τον δημιουργό του “Kickass” Mark Millar, να προτείνει στη Warner Bros τη δική του εκδοχή για το μέλλον του franchise του Superman μόνο και μόνο για να απορριφτεί καθώς η εταιρία επέλεξε να προχωρήσει με τις ιδέες των Goyer και Nolan. Μάλιστα πολύ πριν την κυκλοφορία της ταινίας είχε εκφράσει την άποψη του πάνω στο θέμα σύμφωνα με την οποία “το να προσπαθεί κανείς να κάνει μια σοβαρή ταινία στο στυλ του Dark Knight για τον Superman είναι το μοναδικό πράγμα που δεν πρέπει να κάνει. Ο Superman είναι κυρίως χρώματα και διασκέδαση ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι για μένα”.

Με δεδομένο ότι τα μέχρι τώρα δείγματα των ταινιών που βασίζονται στους ήρωες της DC δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν κοινό και κριτικούς, η επιλογή και η προσέγγιση του Vaughn μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η εταιρία. Αν τελικά η συνεργασία προχωρήσει ο Vaughn θα είναι ο δεύτερος σκηνοθέτης, μετά τον Bryan Singer, που μετακομίζει από τους X-Men στον Superman.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,