Ο Robert Rodriguez στο remake του“Escape from New York”; – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Robert Rodriguez στο remake του“Escape from New York”;

Ειδήσεις | 27-3-2017 |

Απ’ ότι φαίνεται το remake του “Escape from New York” τελικά προχωράει. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η 20th Century Fox, έχει βάλει στο μάτι τον Robert Rodriguez ώστε να αναλάβει να μας επανασυστήσει την κλασσική ταινία του John Carpenter, ο οποίος θα αναλάβει χρέη παραγωγού.

Η cult ταινία του 1981, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Kurt Russell ως Snake Plissken, παρουσίαζε μια μελλοντική δυστοπική προσέγγιση των Η.Π.Α. ενώ το 1996 κυκλοφόρησε και το sequel “Escape From L.A.”.

Στη συνέχεια τα δικαιώματα πέρασαν από διάφορες εταιρίες για να καταλήξουν, το 2015, στα χέρια της 20th Century Fox. Η εταιρία έχει σκοπό να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε με το reboot του “Planet of the Apes” το οποίο κατάφερε να κερδίσει κοινό και κριτικούς. Παράλληλα, βρίσκεται πίσω από το “Alien: Covenant” καθώς και από το remake του “The Fly” του David Cronenberg, το οποίο ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Η αλήθεια είναι πως ο Rodriguez, ο οποίος αυτόν τον καιρό ετοιμάζει το “Alita: Battle Angel”, έχει πολύ καιρό να παρουσιάσει κάποια ιδιαίτερα αξιομνημόνευτη ταινία ενώ η αισθητική του “Escape from New York” φαίνεται να ταιριάζει γάντι στον σκηνοθέτη του “Sin City” και του “From Dusk till Dawn”.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,