Ο Jonah Hill σκηνοθετεί και δεν "αστειεύεται" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Jonah Hill σκηνοθετεί και δεν “αστειεύεται”

Ειδήσεις | 29-3-2017 |

Ο Jonah Hill έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό βιογραφικό καθώς μετράει συνεργασίες, μεταξύ άλλων, με τους Martin Scorsese, Quentin Tarantino, Judd Apatow και τους αδερφούς Coen, ενώ παράλληλα έχει στην πλάτη του και δύο υποψηφιότητες για Oscar.

Τώρα ο ηθοποιός ετοιμάζεται να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την ταινία ενηλικίωσης “Mid ’90s”. Προφανώς, σε αυτό το πλαίσιο αισθητικής ανάπλασης της περιόδου εντάσσεται και το νέο βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε για το τραγούδι “Ain’t It Funny” του, χιπ χοπ καλλιτέχνη, Danny Brown.

Ο Hill χρησιμοποιεί τη φόρμα ενός κλασσικού sitcom της δεκαετίας του 1990, αποδομώντας το ώστε να αναδείξει σκοτεινά ζητήματα που μπορεί να κρύβονται κάτω από την επιφάνεια. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον Gus Van Sant, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο βίντεο στο ρόλο του πατέρα. Ο Hill μάλιστα συμμετέχει στην ταινία που ετοιμάζει ο γνωστός σκηνοθέτης, με τίτλο “Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Joaquin Phoenix.

Δείτε επίσης: Ξανά Μαζί οι Joaquin Phoenix και Gus Van Sant

Άσχετα με τα μουσικά σας γούστα, το βίντεο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μας δίνει μια γεύση από το τι θα πρέπει να περιμένουμε από τη νέα ταινία του Jonah Hill η οποία μάλλον θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

Διαβάστε περισσότερα για: