Ο Henry Cavill ανακοινώνει μέσω Instagram ότι θα είναι στο Mission: Impossible 6 – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Henry Cavill ανακοινώνει μέσω Instagram ότι θα είναι στο Mission: Impossible 6

Ειδήσεις | 18-3-2017 |

Ο τελευταίος Superman,  Henry Cavill, θα συμμετάσχει στο 6ο sequel της ταινίας Mission: Impossible, σε σκηνοθεσία Christopher McQuarrie και ανακοίνωσε το νέο με έναν μάλλον ασυνήθιστο τρόπο.

“Λοιπόν, @henrycavill. Είχα μια σκέψη. Είμαι περίεργος να μάθω αν θα σε ενδιέφερε ένας ρόλος για το 6ο Mission: Impossible. Δεν υπάρχει πίεση,” έγραψε ο σκηνοθέτης στο  Instagram του.

Σύντομα ο Cavill απάντησε “Πως μπορώ να πω όχι σε έναν άντρα με τόσο υπέροχα μαλλιά” και ο σκηνοθέτης μετά σχολίασε: “Εξαιρετικά. Μόνο κάποιες προειδοποιήσεις: πρέπει να σου αρέσουν τα μεγάλα ύψη, οι γρήγορες ταχύτητες, οι μηχανές και τα οχήματα κάθε τύπου (ειδικά τα αεροσκάφη), τα κασκαντερικά, τα όπλα. Όλα καλά;”

“Μόνο αν πετάξω στ’ αλήθεια,” έγραψε ο Cavill κι ο McQuarrie απάντησε: “Πιστεύω ότι αναφέρθηκα ξεκάθαρα σε κασκαντερικά. Είσαι μέσα;”

Ο ηθοποιός του The Justice League επιβεβαίωσε “Ok….. Είμαι μέσα!” και τότε ο McQuarrie έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας ότι : “Τέλεια. Καλώς ήρθες. Ο λογαριασμός σου θα αυτοκαταστραφεί σε 5 δευτερόλεπτα.”

Say, @henrycavill. Had a thought. Curious if you’re interested in a role in the 6th installment of Mission: Impossible. No pressure.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) στις

Μετά από επιβεβαίωση ανακοινώθηκε ότι πράγματι ο Cavill υπέγραψε για τη συμμετοχή του στην ταινία.

Ο McQuarrie είχε σκηνοθετήσει το προηγούμενο Mission: Impossible, Rogue Nation, όπου πρωταγωνιστούσαν οι: Tom Cruise, Ving Rhames, Simon Pegg, Jeremy Renner και Rebecca Ferguson. Όλοι, εκτός του Rhames, θα επιστρέψουν για το 6ο sequel.