Ο Danny Boyle ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Danny Boyle ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά

TV, Ειδήσεις | 8-3-2017 |

Μετά τους Woody Allen, Steven Soderbergh, David Fincher, Martin Scorcese, Paolo Sorrentino και τους αδερφούς Coen, ακόμη ένας διάσημος σκηνοθέτης αφήνει τα κινηματογραφικά του σχέδια για χάρη της τηλεόρασης. Ο λόγος για τον Danny Boyle ο οποίος ετοιμάζει την επόμενη δουλειά του η οποία θα ονομάζεται “Trust”.

Η σειρά βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και καταγράφει την ιστορία της οικογένειας Getty. Όταν ο νεαρός John Paul Getty III απάγεται από μαφιόζους στην πόλη της Ρώμης, με στόχο να εισπράξουν λύτρα, τότε αυτοί ξαφνικά βρίσκονται αντιμέτωποι με μια έκπληξη καθώς κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για τα αιτήματα τους.

Η αστυνομία θεωρεί πως πρόκειται για φάρσα, ο πατέρας του αντιμετωπίζει τα προβλήματα που του έχει δημιουργήσει ο εθισμός του στην ηρωίνη, ο παππούς του απολαμβάνει την αγγλική επαρχία παρέα με τις ερωμένες του ενώ η μητέρα του, αν και θέλει, δυστυχώς αδυνατεί να τον βοηθήσει.

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο, παλιός συνεργάτης του Boyle, Simon Beaufoy, ο οποίος μαζί με τον σκηνοθέτη έχουν αναλάβει και την παραγωγή της σειράς.

Απ’ ότι φαίνεται το δίκτυο FX έχει ήδη παραγγείλει τα πρώτα δέκα επεισόδια από τα οποία τα πρώτα 2-3 θα σκηνοθετήσει ο ίδιος ο Danny Boyle. Το “Trust” δεν αποτελεί την πρώτη φορά που ο Boyle ασχολείται με τα τηλεοπτικά δρώμενα καθώς και στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει διάφορα επεισόδια ενώ από το 2014 έχει ξεκινήσει να προβάλλεται η σειρά “Babylon” την οποία κι έχει δημιουργήσει.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε στις ελληνικές αίθουσες η, τελευταία ταινία του Danny Boyle, “Trainspotting 2“.

Διαβάστε περισσότερα για: ,