Η Mary Poppins επιστρέφει:Η πρώτη φωτογραφία – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Mary Poppins επιστρέφει:Η πρώτη φωτογραφία

Ειδήσεις | 5-3-2017 |

Η Disney  μόλις κυκλοφόρησε μια πρώτη φωτογραφία  από το επερχόμενο μιούζικαλ “Η Mary Poppins Επιστρέφει.” Η εικόνα δείχνει την ηθοποιό Emily Blunt να έχει μεταμορφωθεί στο θρυλικό χαρακτήρα.Η ταινία “Mary Poppins” κυκλοφόρησε το  1964 με πρωταγωνίστρια τη Julie Andrews,πέρα από εισπρακτική επιτυχία η ταινία πλέον συγκαταλέγεται στις κλασικές ταινίες της παγκόσμιας ταινιοθήκης.

Μαζί με τη φωτογραφία η Disney δημοσίευσε και την επίσημη σύνοψη του φιλμ:Στο Καταθλιπτικό Λόνδινο, οι ενήλικες πλέον Jane και  Michael Banks, μαζί  με τα τρία παιδιά του Michael καλούνται να διαχειριστούν μια ξαφνική απώλεια.Η αινιγματική Mary Poppins επισκέπτεται για ακόμα μια φορά την οικογένεια και με τη βοήθεια των μαγικών κόλπων της και του φίλου της Jack βοηθά την οικογένεια να βρει και πάλι τους ρυθμούς της.

Το βασικό καστ περιλαμβάνει επίσης τους: Lin-Manuel Miranda,Μέριλ Στριπ,Τζούλι Γουόλτερς και Colin Firth. Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία Ρομπ Μάρσαλ, ο οποίος  το 2014  μετέφερε  στη μεγάλη οθόνη ένα κράμα αγαπημένων παραμυθιών με τίτλο «Into the Woods».

Το σενάριο είναι του David Magee και βασίζεται αρκετά στην πρωτότυπη ιστορία της  Mary Poppins. Ωστόσο η  ταινία διαθέτει νέα τραγούδια, γραμμένα από τον Marc Shaiman και Scott Wittman οι οποίοι υπόσχονται μια πρωτότυπη μουσική νότα στην ιστορία των παιδιών Banks.

Διαβάστε περισσότερα για: