Λάνθιμος και Colin Farrell μαζί στη μικρή οθόνη. – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Λάνθιμος και Colin Farrell μαζί στη μικρή οθόνη.

Ειδήσεις | 21-3-2017 |

Έπειτα από τη συνεργασία τους στον Αστακό, ο Έλληνας “πατέρας” του weird wave πρόκειται να συνεργαστεί για ακόμη μια φορά με τον ιρλανδικής καταγωγής ηθοποιό. Αλλά όχι, δεν αναφερόμαστε στην επερχόμενη ταινία του, The Killing of a Sacred Deer, το οποίο, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κάνει το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ των Καννών Αντίθετα, πρόκειται να δοκιμαστούν σε μια νέα εμπειρία.

Για την ακρίβεια, ο Farrell θα πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά για λογαριασμό της Amazon Series, στην οποία θα υποδύεται τον Αμερικάνο στρατιωτικό Oliver North και τη συμμετοχή του στο Σκάνδαλο του Ιράν με τους Κόντρας. Διαδραματιζόμενο τη δεκαετία του ’80 επί προεδρίας Reagan, το συγκεκριμένο πολιτικό σκάνδαλο αφορά στην παράνομη πώληση όπλων στο Ιράν, ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση Αμερικάνων ομήρων, οι εισπράξεις των οποίων, υπό την ηγεσία του North, χρησιμοποιήθηκαν για να στηρίξουν τους Κόντρας στη Νότια Νικαράγουα.

Ο ίδιος ο Λάνθιμος δηλώνει ενθουσιασμένος που θα ξανασυνεργαστεί με τον Farrell αλλά σε κάτι τόσο διαφορετικό αυτή τη φορά. Το σενάριο θα επιμεληθούν οι Enzo Mileti και Scott Wilson, ενώ την παραγωγή θα αναλάβει ο Ben Stiller. Αδημονούμε να δούμε το αποτέλεσμα της μεταπήδησης του Λάνθιμου σε καθαρά πολιτικό θεματικό πεδίο.