Η Fox ετοιμάζει το remake του "The Fly" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Fox ετοιμάζει το remake του “The Fly”

Ειδήσεις | 15-3-2017 |

Όταν ο George Langelaan το 1957 έγραψε μια μικρή ιστορία με το όνομα “The Fly”, μάλλον δεν περίμενε την επιρροή που θα είχε αυτή στη παγκόσμια sci- fi κουλτούρα.

Το 1958 ο Kurt Neumann διασκεύασε την ιστορία σε μια ταινία όπου πρωταγωνιστούσαν οι David Hedison, Patricia Owens, Vincent Price και Herbert Marshall. Η πλοκή ακολουθούσε έναν επιστήμονα ο οποίος μετατρέπεται σε ένα τεράστιο έντομο όταν μια μύγα μπαίνει στη συσκευή τηλεμεταφοράς του. Ο ορισμός του W.T.F. δηλαδή, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως μιλάμε για τις Η.Π.Α. της δεκαετίας του 1950.

Περίπου 30 χρόνια μετά, και συγκεκριμένα το 1986, ο μετρ του είδους, David Cronenberg προχώρησε στο remake της ταινίας με πρωταγωνιστές τους Jeff Goldblum και Geena Davis. Η ταινία αποδεδείχθηκε η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία του σκηνοθέτη ενώ κέρδισε κι ένα Oscar στην κατηγορία του καλύτερου makeup. Εδώ πρέπει να αναφερθεί πως, όπως και η αυθεντική ταινία, έτσι και το remake είχε ως επακόλουθο μια σειρά από sequel.

Τώρα, η Fox φαίνεται πως επεξεργάζεται ένα νέο remake το οποίο θα αναλάβει ο, σκηνοθέτης του “Sleight”, J.D. Dillard. Το “Sleight” έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance τον Ιανουάριο του 2016 ενώ φέτος τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α.

Αν το project τελικά προχωρήσει ο σκηνοθέτης θα αναλάβει και την διασκευή του σεναρίου μαζί με τον συνεργάτη του Alex Theurer.

Διαβάστε περισσότερα για: