Φαβορί ο Michael Shannon για "κακός" του "Deadpool 2" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Φαβορί ο Michael Shannon για “κακός” του “Deadpool 2”

Ειδήσεις | 24-3-2017 |

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως ο David Harbour θα είναι ο άνθρωπος που θα ενσαρκώσει τον υιό του Cyclops στο sequel του “Deadpool” έρχεται ο Michael Shannon να του χαλάσει τα σχέδια..

Σύμφωνα λοιπόν με το Hollywood Reporter ο δις υποψήφιος για Oscar ηθοποιός έχει μπει για τα καλά στο μικροσκόπιο της Fox για τον ρόλο του Cable στο “Deadpool 2“.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, ο ηθοποιός του “Stranger Things” David Harbour έκανε και δοκιμαστικό για τον ρόλο κι εξακολουθεί να είναι μέσα στου υποψηφίους καθώς τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη με τον Michael Shannon. Σύμφωνα με το THR όμως, ο δεύτερος αποτελεί την πρώτη επιλογή για το επιφανές studio.

Δείτε εδώ το πρώτο teaser του “Deadpool 2”

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Cable είναι ο μεταλλαγμένος με τις υπερφυσικές δυνάμεις που θα αποτελέσει τον βασικό εχθρό του Deadpool στην δεύτερη πράξη. χωρίς να είχε ανακοινωθεί ως τώρα ποιος θα τον υποδυθεί.
Το “Deadpool 2” ως γνωστό, δε θα σκηνοθετηθεί από τον Tim Miller που έκανε το πρώτο φιλμ, αλλά από τον, σκηνοθέτη του ανέλπιστου action hit, “John Wick“, David Leitch. Όσον αφορά το σενάριο αυτό φέρει τις υπογραφές των Paul Wernick και Rhett Reese.

Τελευταία επίσημη προσθήκη της ταινίας που αρχίζει γυρίσματα μεσούσης της θερινής περιόδου, είναι η ηθοποιός του “Atlanta” Zazie Beetz που θα ενσαρκώσει την μισθοφόρο Domino.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,