Δείτε το πρώτο teaser του Deadpool 2 – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Δείτε το πρώτο teaser του Deadpool 2

Ειδήσεις | 6-3-2017 |

Με το “Logan” να έχει καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα και να έχει κατακτήσει μερικές από τις καλύτερες κριτικές που έχει συγκεντρώσει ποτέ ταινία του superhero genre, η φημολογία για το μέλλον του franchise των X-Men στην 20th Century Fox δίνει και παίρνει τις τελευταίες ημέρες.

Η Fox λοιπόν δεν έχασε την ευκαιρία να παραμείνει στο προσκήνιο δίνοντας στη δημοσιότητα ένα είδος teaser για το Deadpool 2. Σε αυτό παρακολουθούμε τον Deadpool να αλλάζει στολή μέσα σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο με το theme song του Superman να ακούγεται στο background.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενε κανείς ενώ το σκετσάκι- teaser περιλαμβάνει κι ένα cameo έκπληξη.

Μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη, Tim Miller, δεν ήταν λίγοι αυτοί που ανησυχούσαν για το μέλλον του Deadpool. Απ’ ότι φαίνεται όμως οι συντελεστές συνεχίζουν να κινούνται στη σωστή κατεύθυνση και ο Reynolds είναι σε φόρμα.

Έτσι κι αλλιώς βέβαια, εκτός απροόπτου, θα αργήσουμε να δούμε το πολυαναμενόμενο sequel καθώς φαίνεται μάλλον απίθανο η ταινία να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν το 2018.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,