Διαγωνισμός - κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για το Raw – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Διαγωνισμός – κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για το Raw

Ειδήσεις | 29-3-2017 |

Το Cinefreaks σε συνεργασία με τη Seven Films και τον κινηματογράφο Ααβόρα σας χαρίζουν 10 διπλές προσκλήσεις για την προκλητικά υπέροχη ταινία Raw. 5 για την Τρίτη 4/4 και 5 για την Τετάρτη 5/4 στις 22:40.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να αφήσετε ένα comment. Οτιδήποτε, οπουδήποτε, αρκεί να φαίνεται το όνομά σας και ποιά από τις δύο μέρες προτιμάτε.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Κυριακή οπότε βιαστείτε. Πιστέψτε μας, θα είναι μια εμπειρία που παρόμοιά της δεν έχετε ξαναζήσει.

Η συνεσταλμένη χορτοφάγος Justine μόλις πέρασε στην κτηνιατρική σχολή, όπου σπουδάζει και η μεγάλη της αδελφή, Alex. Ως νέα στο πανεπιστήμιο, πρέπει να περάσει κάποιες δοκιμασίες από τους μεγαλύτερους προκειμένου να κερδίσει το σεβασμό τους. Μια δοκιμασία που θα την αναγκάσει να φάει ωμά νεφρά λαγού θα σταθεί ως το περιστατικό το οποίο θα ξυπνήσει μέσα της μια ακόρεστη πείνα για σάρκα. Και όχι αποκλειστικά ζώου.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό στείλτε μας mail στο cinefreaks [AT] quidro.gr ή εναλλακτικά κάντε like, share και comment με το όνομά σας στο παρακάτω facebook post: