Βρέθηκε ο Επόμενος Σκηνοθέτης του Batman – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Βρέθηκε ο Επόμενος Σκηνοθέτης του Batman

Ειδήσεις | 13-2-2017 |

Πριν λίγες εβδομάδες ο Ben Affleck είχε κάνει γνωστό πως, αντίθετα με το τι είχε ειπωθεί στο παρελθόν, τελικά δεν θα σκηνοθετήσει το The Batman. Τότε οι φήμες ήθελαν τον Matt Reeves, του War for the Planet of the Apes, να είναι το φαβορί για να καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ σημαντικές πιθανότητες είχαν και οι Ridley Scott και Fede Alvarez.

Τώρα το Variety υποστηρίζει πως ο Reeves θα είναι, εκτός απροόπτου, αυτός που θα αναλάβει το δύσκολο πόνημα του να φέρει τον Batman στη μεγάλη οθόνη μετά το, αμφιλεγόμενο, Batman vs. Superman. Ο σκηνοθέτης φαίνεται πως έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από τη Warner Bros και κατά πάσα περίπτωση θα είναι ο επόμενος σκηνοθέτης του Batman. Μην ξεχνάμε πως το στίγμα του Nolan παραμένει τεράστιο πάνω στον χαρακτήρα και καλώς ή κακώς οποιοσδήποτε αναλάβει τελικά την ταινία θα αντιμετωπίσει τη σύγκριση με την τριλογία του Dark Knight αλλά και τις παλιότερες ταινίες του Tim Burton.

Πάντως υπάρχει ακόμη πολύς χρόνος καθώς το The Batman κατά πάσα περίπτωση δεν θα κυκλοφορήσει πριν το 2019 και τα γυρίσματα σίγουρα δεν θα ξεκινήσουν πριν την κυκλοφορία του War for the Planet of the Apes, τον Ιούλιο του 2017.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,