Τελικά θα σκηνοθετήσει ο David Fincher το sequel του World War Z; – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τελικά θα σκηνοθετήσει ο David Fincher το sequel του World War Z;

Ειδήσεις | 8-2-2017 |

Χθες η Paramount Pictures ανακοίνωσε πως το “Friday the 13th” και το “World War Z 2”, τα οποία ήταν να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2017, θα αργήσουν.

Σήμερα, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, έγινε γνωστό πως ο David Fincher επιμένει πως θέλει να σκηνοθετήσει την ταινία αλλά η Paramount είναι αυτή που καθυστερεί.

Φυσικά η παραπάνω δημοσίευση δημιουργεί διάφορα ερωτήματα καθώς ο Fincher αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους, εν ζωή, σκηνοθέτες και φαίνεται περίεργο από την εταιρία να έχει δεύτερες σκέψεις σχετικά με την ανάθεση του sequel σε αυτόν, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως το μεγάλο budget που θέλει ο σκηνοθέτης δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα για την εταιρία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Fincher έχει δηλώσει το καλλιτεχνικό του ενδιαφέρον για το σενάριο του sequel το οποίο έχει επιμεληθεί ο, δημιουργός της βρετανικής σειράς “Utopia”, Dennis Kelley.

Αν τελικά ο Fincher αναλάβει το project θα συνεργαστεί ξανά με τον Brad Pitt με τον οποίο έχει μακρά ιστορία η οποία ξεκινά από το “Se7en” του 1995 και φτάνει μέχρι το “The Curious Case of Benjamin Button” του 2008.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,