Τα sequel του "Avatar" σύντομα αρχίζουν γυρίσματα – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τα sequel του “Avatar” σύντομα αρχίζουν γυρίσματα

Ειδήσεις | 17-2-2017 |

Κι όμως κοντεύει να κλείσει δεκαετία από την μεγάλη εμφάνιση του “Avatar” στις σκοτεινές αίθουσες του πλανήτη. Το 2009 οι μπλε κάτοικο της Πανδώρας έσπαγαν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Τα εισιτήρια κόβονταν με φρενήρεις ρυθμούς με αποτέλεσμα η τρισδιάστατη ταινία να βρίσκεται, ακόμη και σήμερα, στη δεύτερη υψηλότερη θέση της λίστας με τις ταινίες που αποκόμισαν τα μεγαλύτερα κέρδη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα έσοδα στο παγκόσμιο box office το πρώτο σαββατοκύριακο έφθασαν τα 191,5 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε μόλις πέρυσι η 20th Century Fox. Στο σύνολο η ταινία έχει κερδίσει 1,34 δισεκατομμύρια δολάρια και βρίσκεται κατά περίπου 460 εκατομμύρια πίσω από τον Τιτανικό.

Παραδόξως κι ενώ τα sequels που θα ολοκλήρωναν την τριλογία ήταν αρχικά προγραμματισμένα για το 2014 και το 2015, το μόνο που είδαμε εν τέλει ήταν συνεχείς, ασταμάτητες, τακτικές αναβολές.

Mέχρι πρότινος κάθε είδηση που αφορούσε το “Avatar” είχε να κάνει με παρατάσεις και καθυστερήσεις, μόλις τα προηγούμενα 24ωρα όμως, φάνηκε τελικά φως στο τούνελ του πολυδάπανου και πολυκερδούς project. Ο Cameron λοιπόν ανακοίνωσε μερικούς μήνες πριν 4 κι όχι 3 sequels όπως προβλέπονταν αρχικά, λέγοντας ότι αυτός και μια ομάδα με τους καλύτερους σεναριογράφους, γράφει εδώ και καιρό τις νέες περιπέτειες του κόσμου της Πανδώρας. με τον καλύτερο τρόπο, ενώ διαπίστωσε ότι θα χρειαστεί τέσσερις ταινίες για να πει την ιστορία.

Εδώ και μερικές ώρες έχουμε νέες πληροφορίες που κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές του επιφανούς κινηματογραφιστή με πιθανά μέλη του cast. Τα ευχάριστα νέα αφορούν τον Sam Worthington που θα επιστρέψει στον ήρωα Jake Sully.

Θα αρχίσουμε σύντομα γυρίσματα” είπε ο ηθοποιός και συνέχισε πλέκοντας το εγκώμιο του Cameron..

Είμαστε ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας αλλά το καλοκαίρι θα έχουμε αρχίσει γυρίσματα.. Ο James χρειάστηκε χρόνο για να τελειοποιήσει τα σενάρια.. Όποτε δώσει το ok τότε αρχίζουμε.. αυτός είναι το αφεντικό

Τέλος ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε με 2 λόγια στην πλοκή των επόμενων ταινιών..
Έχω διαβάσει όλα τα σενάρια και είναι υπέροχα.. Αφορούν την ζωή του Jake 8 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου φιλμ και έχει και οικογένεια πλέον, σε έναν κόσμο πολύ μεγαλύτερο από αυτόν που είδατε το 2009.. Είμαι σίγουρος ότι δε έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο

Εμείς απλά κρατάμε μικρό καλάθι στα μεγάλα κεράσια που ακούμε εδώ και χρόνια από τους συντελεστές του “Avatar” και αναμένουμε νέα αναβολή. Αν παραδόξως δεν προκύψει κάτι τέτοιο θα μπορούμε να αξιολογήσουμε τα λεγόμενα του Worhtington τον Δεκέμβρη του 2018..

Διαβάστε περισσότερα για: ,