Πρώτο trailer για την 5η σεζόν των Vikings – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτο trailer για την 5η σεζόν των Vikings

Ειδήσεις | 3-2-2017 |

Μόλις τελείωσε η 4η σεζόν των Βίκινγκς με ένα συναρπαστικό δεύτερο μέρος και  χωρίς να προλάβουμε να χωνέψουμε τόσους θανάτους βγήκε το trailer για την 5η σεζόν που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στη χρονιά. Ας συνοψίσουμε τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο. Προσοχή σποίλερς!

Μετά το θάνατο του Ράγκναρ άλλος ένας βασικός χαρακτήρας μας αποχαιρετάει και αυτός δεν είναι άλλος από τον Βασιλιά Έκμπερτ, τον οποίο είδαμε να αυτοκτονεί. Ενώ ο γιος του και πλέον Βασιλιάς Έθελγουφ το έσκασε με όσους μείνανε μετά την επιτυχή επίθεση εκδίκησης των Βίκινγκς. Είδαμε όμως και την αγαπημένη Χέλγκα να σκοτώνεται από τα χέρια της κοπέλας που ήθελε για κόρη της. Ήταν το τρίτο χτύπημα για τον Φλόκι μετά και το θάνατο του Ράγκναρ και της κόρης του και είναι πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε για το τι θα κάνει ο ίδιος στη συνέχεια, καθώς έδειξε να αμφισβητεί τους Θεούς του που τόσο πιστά υπηρετούσε. Και τέλος ένας ακόμη θάνατος αυτός του Σίγκουρντ ο οποίος πέθανε από τον ίδιο του τον αδερφό Άιβαρ, η αλήθεια είναι ότι πήγαινε γυρεύοντας (το συμπέρασμα είναι να μην τα βάζεις με τον τρελό Άιβαρ). Τα αδέρφια όπως ανέφεραν θα πάρουν το δικό τους δρόμο ξεχωριστά με τον Μπγιορν να θέλει να ανακαλύψει τη Μεσόγειο και τον Άιβαρ να συνεχίζει στην Αγγλία. Στην τελευταία σκηνή είδαμε τον Jonathan Rhys Meyers (“The Tudors” , “Match Point”) στο ρόλο του Heahmund, ο οποίος δείχνει να είναι κάποιου τύπου ιερέας σε μία κηδεία, αλλά στη συνέχεια τον βλέπουμε σε ερωτική σκηνή με τη χήρα!! Ο Heahmund όπως μας ενημέρωσε ο δημιουργός της σειράς είναι από το Γουέσεξ και θα αποτελέσει ιδανικό αντίπαλο του Άιβαρ, αφού τον φτάνει μάλλον στην τρέλα. Είναι παθιασμένος με τη θρησκεία και ταυτόχρονα με τις γυναίκες και όταν αμαρτάνει αυτοτιμωρείται, ενώ είναι και εξαιρετικός πολεμιστής.
(P.S Johnny it’s time for rising again.)

 

Στο νέο trailer βλέπουμε το μάντη να προειδοποιεί την Λάγκερθα ότι η συνέπειες του θανάτου του Ράγκναρ θα συνεχιστούν και ότι είδαμε είναι μόνο η αρχή, τον Φλόκι να μην είναι και πολύ στα καλά του, τον Άιβαρ στο πεδίο της μάχης καθώς και τον Jonathan Rhys Meyers σε δράση. Απολαύστε το.