Πρώτο teaser της δεύτερης σαιζόν του Stanger Things – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτο teaser της δεύτερης σαιζόν του Stanger Things

TV, Ειδήσεις | 6-2-2017 |

Το Stranger Things εξελίχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της προηγούμενης χρονιάς κατακτώντας κοινό και κριτικούς και αποκτώντας μια ειδική θέση στην καρδιά όσων το παρακολούθησαν. Συνδυάζοντας στοιχεία απ’ όλες τις αγαπημένες μας ταινίες των 80s, και εμποτίζοντας τα με την απαραίτητη νοσταλγική διάθεση, δεν είναι τυχαίο που η σειρά εξελίχθηκε σε παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο.

Συνεπώς η επιστροφή της για μια δεύτερη σαιζόν έχει κάνεις πολλούς να ανυπομονούν ως προς τη συνέχεια της σειράς. Προς το παρόν (ευτυχώς) οι πληροφορίες είναι ελάχιστες. Ξέρουμε ότι θα διαδραματίζεται ένα χρόνο μετά, δηλαδή το 1984, και πως παρόλο που ο Demogorgon έχει καταστραφεί, όπως γίνεται φανερό και στο teaser, υπάρχουν και άλλα σκοτεινά πλάσματα που καραδοκούν.

Η αλήθεια είναι πως το πρώτο teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα (επιμένουμε πως ευτυχώς) δίνει ελάχιστα στοιχεία και δεν κάνει πολλά πράγματα ξεκάθαρα αλλά φαίνεται φοβερό και μας κάνει να ανυπομονούμε για την κυκλοφορία του δεύτερου κύκλου η οποία θα πραγματοποιηθεί την ημέρα του Halloween, δηλαδή στις 31 Οκτωβρίου του 2017.

Διαβάστε περισσότερα για: