Παραλίγο να προκαλέσει αεροπορικό δυστύχημα ο Harrison Ford – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Παραλίγο να προκαλέσει αεροπορικό δυστύχημα ο Harrison Ford

Ειδήσεις | 17-2-2017 |

O Harrison Ford κατάφερε για μια ακόμη φορά να τραβήξει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Τούτη την φορά όμως για όλους του λάθος λόγους.

Την περασμένη Δευτέρα λοιπόν ο 74χρονος ηθοποιός ενεπλάκη σε περιστατικό που ερευνάτε εκτενώς από την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο ηθοποιός, γνωστός λάτρης των vintage αεροπλάνων, φαίνεται πως την περασμένη Δευτέρα πλησίασε επικίνδυνα ένα επιβατικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Νότιας Καλιφόρνια, με το ιδιωτικό αεροπλάνο που πλοηγούσε ο ίδιος.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού ο κ. Ford αφού προσγειώθηκε παράνομα σε τροχόδρομο.. πέταξε κιόλας πάνω από επιβατικό αεροσκάφος 116 επιβατών για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους.

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας έδωσαν άδεια στον πιλότο του μονοκινητήριου Aviat Husky να προσγειωθεί στο διάδρομο προσγείωσης 20L“, είπε ο εκπρόσωπος της FAA, Ian Gregor, στους Los Angeles Times. “Ο πιλότος εξέλαβε σωστά την άδεια. Έπειτα, ο πιλότος προσγειώθηκε σε ένα τροχοδρόμο που βρίσκεται παράλληλα στο διάδρομο προσγείωσης, πετώντας πάνω από ένα Boeing 737 που βρισκόταν σε αναμονή για απογείωση στο διάδρομο προσγείωσης”.

Σα να μην έφταναν όλα τα παραπάνω ο Harrison Ford θέλησε να μας τρελάνει τελείως έχοντας την παρακάτω απορία σχετικά με το 737 που βρισκόταν -από δικό του λάθος- κάτω από το σκάφος του..

Αυτό το αεροσκάφος έπρεπε να βρίσκεται κάτω από εμένα;“.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σταρ του Hollywood έχει ολόκληρες δεκαετίας πείρας ως πιλότος, ωστόσο έχει λάβει μέρος σε πληθώρα ατυχημάτων. Το 2015 ο ηθοποιός συνέτριψε ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, σε ένα γήπεδο γκολφ κοντά στο Δημοτικό Αεροδρόμιο της Santa Monica, εξαιτίας μιας μηχανικής βλάβης που παρουσιάστηκε κατά την πτήση..

Διαβάστε περισσότερα για: