Ο μονόλογος του Jimmy Kimmel το twitter, ο Matt Damon, οι ανυποψίαστοι περαστικοί και ο Trump (videos + photos) – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο μονόλογος του Jimmy Kimmel το twitter, ο Matt Damon, οι ανυποψίαστοι περαστικοί και ο Trump (videos + photos)

Βραβεία, Ειδήσεις | 27-2-2017 |

Με πολύ Donald Trump αλλά και σχολιασμό στο ότι λίγες από τις ταινίες έχουμε δει… ο Jimmy Kimmel άνοιξε τα Oscars ενωτικός αλλά με με αιχμηρά σχόλια χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο, απλά όντας ένα τυπικός παρουσιαστής.

Οι νικητές των Oscar με τα πρώτα μας σχόλια

Το LIVE της τελετής 

Δείτε τον μονόλογο:

 

Λίγο αργότερα βέβαια έκλεψε την παράσταση tweetάροντας στον Donald Trump κάνοντας tag #Merylsayshi, ενώ ανέφερε πάνω από 4 φορές την Meryl σαν overrated, χαρακτηρισμό που της έδωσε o Trump όταν τον κριτίκαρε στις Χρυσές Σφαίρες.

Η βραδιά είχε και επισκέπτες, χωρίς να το ξέρουν κάποιους κοινούς θνητούς, με το νούμερο να μην βγαίνει όμως όπως θα περίμενε ο Kimmel καθώς οι selfies φαίνεται να ενδιέφεραν περισσότερο τους ανυποψίαστους ανθρώπους:

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Λίγο αργότερα είδαμε και το αγαπημένο Mean Tweers του Jimmy Kimmel σε ένα Oscars edition στο οποίο η Natalie Portman έδειξε την έγκυος κοιλιά της και ο Ryan Gosling διάβασε Fuck you Ryan Gosling. A και ο Robert De Niro είπε ότι πλέον θα παίζει προπαππούδες στις ταινίες του…

Δείτε το βίντεο με τα mean tweets…

Πριν αλλά και κατά την διάρκεια των Οσκαρς βέβαια δεν έλειψαν οι αναφορές στην επική κόντρα του Kimmel με τον Matt Damon. Ολόκληρο βίντεο μάλιστα ετοίμασε για τον Damon ο Kimmel:

 

Ότι και να πούμε πάντως η τελετή καταστράφηκε με το τελικό λάθος με το Οσκαρ καλύτερης ταινίας που δόθηκε για 2 λεπτά καταλάθος στο La La Land αντί για τον πραγματικό νικητή  Moonlight.

Διαβάστε περισσότερα για: