Ο Matthew McConaughey συνιστά ψυχραιμία στην εκλογή Trump – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Matthew McConaughey συνιστά ψυχραιμία στην εκλογή Trump

Ειδήσεις | 7-2-2017 |

Εδώ και μερικές εβδομάδες οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έχουν νέο πρόεδρο και η υπόλοιπη υφήλιος νέο πλανητάρχη. Ο Donald Trump κατάφερε να πάρει την προεδρία μέσα από τα χέρια της Hillary Clinton την ίδια ώρα που γινόταν, σχεδόν, ο πιο μισητός ηγέτης στην ιστορία της Αμερικής. Η εκλογή του παρόλα αυτά μάλλον μαρτυρά του λόγου το.. ψευδές αφού αν ήταν πραγματικά “μισητός” τότε δεν θα κέρδιζε τις εκλογές.
Το αληθές εντούτοις είναι πως στους λόφους του Hollywood πράγματι αντιπαθούν τον βαθύπλουτο μεγιστάνα που μόλις βολεύτηκε στο οβάλ γραφείο. Δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που έχουν τοποθετηθεί, δημοσίως, κατά του Donald Trump.

Την ευκαιρία λοιπόν άδραξε και ο Matthew McConaughey. Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός παρέδωσε συνέντευξη εν όψει πρεμιέρας “Gold” κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον νέο πρόεδρο..
Αν και έχει για σύζυγό του την Camila Alves, η οποία ήρθε στις ΗΠΑ ως μετανάστρια από τη Βραζιλία, ο δημοφιλής ηθοποιός φάνηκε να δείχνει μια κάποια κατανόηση στο νεοεκλεγέντα πρόεδρο λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως μάλλον ήρθε η ώρα να κάνουν ένα διάλειμμα όσοι διαδηλώνουν εναντίον του.
Ώρα να αναλογιστεί κανείς πόσο εποικοδομητικός μπορεί να είναι“, δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Η εκλογή του Donald Trump ως προέδρου των ΗΠΑ έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις , τόσο στον κόσμο του θεάματος, όσο και γενικότερα. Τα κύματα διαμαρτυρίας κατά του νέου προέδρου έχουν ενταθεί μετά τις πρώτες ενέργειες του αναφορικά με την μετανάστευση. Ο πάντα ήρεμος Matthew McConaughey, πάντως, συνιστά ψυχραιμία και εποικοδομητικό διάλογο.

Είναι ο πρόεδρος μας. Η ορκωμοσία και οι καιροί που περνάμε είναι δυναμικοί και διχαστικοί όσο ποτέ άλλοτε. Ταυτόχρονα, είναι καιρός να αποδεχτούμε και να συμφιλιωθούμε με αυτό το γεγονός και να είμαστε εποικοδομητικοί μαζί του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Οπότε, όλοι, ακόμα και αυτοί που έχουν σοβαρές διαφωνίες με τις αρχές ή τα πράγματα που έχει πει – και αυτό είναι ένα άλλο πράγμα, να δούμε τι θα κάνει σε σχέση με αυτά που έχει πει – ανεξάρτητα από το πόσο έχει διαφωνήσει κανείς όλο αυτό τον καιρό, είναι ώρα να αναλογιστεί πόσο εποικοδομητικός μπορεί να είναι“..

Διαβάστε περισσότερα για: ,