Ο Johnny Depp φλερτάρει με την χρεοκοπία πιο πολύ από ποτέ άλλοτε – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Johnny Depp φλερτάρει με την χρεοκοπία πιο πολύ από ποτέ άλλοτε

Ειδήσεις | 14-2-2017 |

Αναμφίβολα πρόκειται για έναν σταρ που τα τελευταία χρόνια λάμπει αδιάκοπα σαν τηλαυγής φάρος σε μια θάλασσα άστρων όπως είναι εκείνοι οι μεγαλοπρεπείς λόφοι του Hollywood. Δυστυχώς όμως για τον Johnny Depp, ο θυμόσοφος λαός έρχεται να επιβεβαιωθεί για μια ακόμη φορά όταν λέει πως ενός κακού μύρια έπονται. Ο πολύκροτος χωρισμός του με την πανέμορφη Amber Heard λοιπόν καθώς φαίνεται ήταν μόνο η αρχή του βάλτου στον οποίο έμπαινε o μποέμ ηθοποιός.

Σύμφωνα με την εταιρία “The Management Group” λοιπόν που ανήκει στους πρώην ατζέντηδες του Depp, τις δύο τελευταίες δεκαετίες ο 53χρονος άνδρας δαπανά κατά μέσον όρο δυο εκατομμύρια δολάρια μηνιαίως παρακαλώ. Έχει δαπανήσει 75 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά 14 σπιτιών, ανάμεσά τους ένας πύργος στη Γαλλία που δεσπόζει μέσα σε έκταση 180 στρεμμάτων, κατοικίες στο Hollywood, ένα loft στο Los Anχeles και μια φάρμα με άλογα στο Kentucky.

Από το 2000, ο “Jack Sparrow” έχει αγοράσει επίσης μια θαλαμηγό αντί 18 εκατομμυρίων δολαρίων, τουλάχιστον 45 αυτοκίνητα πολυτελείας, ενώ πληρώνει 700.000 δολάρια τον μήνα για να πίνει καλό κρασί, να ταξιδεύει με ιδιωτικό αεροπλάνο και για το 40μελές προσωπικό που απασχολεί.
Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και το πανάκριβο πάθος του για τους πίνακες των αγαπημένων του καλλιτεχνών που φυσικά κοστίζουν.. κάτι παραπάνω. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν σπατάλησε 3 εκατομμύρια δολάρια για να σκορπίσει τις στάχτες του συγγραφέα Hunter S. Thompson μέσα από ένα κανόνι

Πάμε τώρα το ημερολόγιο λίγο πίσω στις 13 Ιανουαρίου όταν ο Johnny κατέθεσε αγωγή ενάντια στους πρώην μάνατζερ του με την κατηγορία ότι υπεξαίρεσαν από εκείνον 25 εκατομμύρια δολάρια αφού πρώτα δεν κατάφερε να πληρώσει τους φόρους του και αναγκάστηκε να καταβάλει 6 εκατομμύρια δολάρια σε πρόστιμα.
Οι πρώην μάνατζερ του όμως απάντησαν με δική τους αγωγή, λέγοντας ότι ο ίδιος ο φταίει για τα οικονομικά του προβλήματα, αφού ξοδεύει αλόγιστα.

Τέλος καλό θα ήταν να μη ξεχνάμε και τα 7 εκατομμύρια που δεσμεύτηκε να καταβάλει ο Depp στην Amber Heard έπειτα από μια επεισοδιακή συμφωνία στην οποία κατέληξαν τον περασμένο Αύγουστο για τη λύση του γάμου τους ο οποίος διήρκησε 18 μήνες.. Καλά ξεμπερδέματα αγαπημένε Johnny..

Διαβάστε περισσότερα για: ,