Ο Bob Iger έχει ήδη δει το "Star Wars: The Last Jedi" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Bob Iger έχει ήδη δει το “Star Wars: The Last Jedi”

Ειδήσεις | 14-2-2017 |

Κάπου εκεί έξω λοιπόν κυκλοφορεί ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη -βασική προϋπόθεση να μην συμμετέχει (άμεσα) στην παραγωγή- που έχει δει την επόμενη πράξη του “Star Wars”

Μπορεί το “Last Jedi” να έρχεται τον επόμενο Δεκέμβρη, παρόλα αυτά ο Bob Iger έχει δει το πρώτο cut της ταινίας του Rian Johnson. Φυσικά δεν μιλάμε για κάποιον “κοινό θνητό” που ζει ανάμεσα μας αλλά για τον Έναν πρόεδρο της Disney. Προφανώς ο επιφανής άντρας μίλησε άκρως κολακευτικά για το 8ο επεισόδιο χαρακτηρίζοντας το μάλιστα ως “το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο στο εμβληματικό saga των “Skywalkers”.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως παράλληλα με την προετοιμασία της νέας ταινίας, στον πλανήτη “Star Wars” τρέχουν ένα ακόμη εντυπωσιακό και πανάκριβο project το οποίο θα είναι έτοιμο στην εκπνοή του 2019. Σε δύο πάρκα της Disney στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε Orlando και Anaheim, ετοιμάζουν διαγαλαξιακούς πολέμους μέσω της “Star Wars Land”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Igger η «Γη του Πολέμου των Άστρων» και στα δύο πάρκα θα έχει έκταση περίπου 60 στρεμμάτων, με το κόστος των εργασιών για τις επεκτάσεις να προσεγγίζει το 1 δισεκατομμύριο σε δολάρια.
Οι πρώτες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κάνουν λόγο για εντυπωσιακά σκηνικά με 4d δυνατότητες. Οι απανταχού fun του Πολέμου των Άστρων θα έχουν, μεταξύ άλλων, την ευκαιρία να πιλοτάρουν ένα πιστό αντίγραφο του διαστημοπλοίου Millennium Falcon.

Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, με το χρονοδιάγραμμα ωστόσο να παρουσιάζει μία σχετική καθυστέρηση, παρατείνοντας την αγωνία των φίλων του Star Wars…

Διαβάστε περισσότερα για: , ,