Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της Lara Croft με Vikander εν δράση – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της Lara Croft με Vikander εν δράση

Ειδήσεις | 7-2-2017 |

H Alicia Vikander έχει καταφέρει μέσα σε διάστημα 2-3 χρόνων να γίνει περιζήτητη πρωταγωνίστρια γκάμας έχοντας μάλιστα ήδη κατακτήσει το πρώτο της Oscar. Τούτη την περίοδο η πανέμορφη ηθοποιός δουλεύει πυρετωδώς πάνω στον καινούριο της ρόλο που δεν είναι άλλος από εκείνον της Lara Croft.

Η Angelina Jolie άνοιξε τον δρόμο της επιτυχίας για τον εν λόγω χαρακτήρα πίσω στο μακρινό 2001 όταν είδαμε για πρώτη φορά “Tomb Raider” επί οθόνης.

Η Lara Croft έχει βρει τον “κακό” της!

Δεκαέξι χρόνια μετά η Vikander αναλαμβάνει να δώσει συνέχεια στην δόξα που γνώρισε η κ. Croft και αν κρίνουμε από τις πρώτες φωτογραφίες, που διέρρευσαν στις διαδικτυακές οδούς, βρίσκετε σε πάρα πολύ καλό δρόμο.

Η γοητεία της 28χρονης Σουηδέζας μοιάζει να δένει μαεστρικά με την άγρια ομορφιά της Νοτίου Αφρικής όπου και λαμβάνουν χώρα τα γυρίσματα του φιλμ.

Η πλοκή της ταινίας ακολουθεί την νεαρή Lara στην πρώτη της αρχαιολογική περιπέτεια, στον δρόμο που χάραξε ο πατέρας της.

Μου είπαν πως η ταινία θα βασίζεται στο video game του 2013″ είπε η Alicia στο Hitflixx και συνέχισε..
“Είναι κάτι παραπάνω από μια μεταφορά ιστορίας.. Μπαίνεις σε μια συναισθηματική διαδικασία προσπαθώντας να γνωρίσεις την Lara καλύτερα και σε βάθος..”

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Vikander ανέφερε πως είναι λάτρης του παιχνιδιού καθώς στα νεανικά της χρόνια απολαύανε τις περιπέτειες της Croft από την κονσόλα του playstation..

Όπως ο περισσότερος κόσμος έτσι κι εγώ ήμουν ενθουσιασμένη με την ιδέα της γυναικείας πρωταγωνίστριας.. Στην αρχή φοβόμουν γιατί ήμουν και 12-13 χρονών αλλά απολάμβανα κάθε στιγμή!“..