Δείτε τα νέα teasers από Logan, Guardians of the Galaxy vol.2 και πολλά άλλα – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Δείτε τα νέα teasers από Logan, Guardians of the Galaxy vol.2 και πολλά άλλα

Ειδήσεις | 6-2-2017 |

Superbowl χθες και όπως συνήθως τα teaser trailer ήταν άφθονα και αρκετά ενδιαφέροντα.

Πέρα λοιπόν από το νέο teaser του Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales και την πρώτη γεύση που πήραμε από τη νέα σαιζόν του Stranger Things, εδώ σας παρουσιάζουμε τα υπόλοιπα νέα trailer που έπαιξαν στον χθεσινό τελικό.

Ένα σχεδόν μήνα πριν την κυκλοφορία του στους κινηματογράφους το teaser του Logan περιέχει στοιχεία απ’ όλα τα προηγούμενου trailer και μας θυμίζει γιατί, σε αντίθεση με αυτά που μας έχει συνηθίσει η FOX, η συγκεκριμένη ταινία αναμένεται να είναι καλή.

 

Μετά το Logan σειρά έχουν οι υπερήρωες που ίσως αγαπήθηκαν περισσότερο τα τελευταία χρόνια.Το Guardians of the Galaxy vol.2 φαντάζει εκπληκτικό και φαίνεται πως διατηρεί την πετυχημένη συνταγή που έκανε την πρώτη ταινία εξαιρετικά διασκεδαστική

 

Και μια που μιλάμε για ταινίες δράσεις, το Transformers: The Last Knight θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι και όπως φαίνεται και από το νέο teaser ο Michael Bay δεν έχει κάνει εκπτώσεις ούτε στη δράση, ούτε στα εφέ.

 

Επίσης στα διάλειμμα του αγώνα οι θεατές πήραν μια γεύση και από το καινούργιο Baywatch το οποίο φαίνεται πως ισορροπεί μεταξύ κωμωδίας και περιπέτειας με το τελικό ποιοτικό αποτέλεσμα να παραμένει, προς το παρόν, απρόβλεπτο.

 

Τέλος, το A Cure for Wellness συνεχίζει να αποτελεί την πιο τρομαχτική πρόταση του 2017, όπως γίνεται φανερό και από το τελευταίο teser trailer.