Δια στόματος Carpenter έρχεται νέο "Halloween" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Δια στόματος Carpenter έρχεται νέο “Halloween”

Ειδήσεις | 10-2-2017 |

O David Gordon Green είναι κι επίσημα on board για το νέο “Halloween” που σύντομα θα πάρει σάρκα και οστά. Ο έμπειρος κινηματογραφιστής ενώνει τις δυνάμεις του με τον πρωταγωνιστή του “Pineapple Express” Danny McBride καθώς ο δεύτερος έχει αναλάβει την συγγραφή του σεναρίου του κλασσικού horror φιλμ.
Την εν λόγω ανακοίνωση έφερε στο φως της δημοσιότητας ο “πατέρας” του τρόμου John Carpenter από την επίσημη σελίδα του στο facebook..

Ήρθε λοιπόν η ανακοίνωση που όλοι περιμένατε: Οι David Gordon Green και Danny McBride εντάσσονται στο team για να ζωντανέψουμε και πάλι τον τρόμο

Ο Green θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και θα συνεργαστεί εκ νέου με τον McBride έπειτα από το καθόλα πετυχημένο “Pineapple Expres” αλλά και την σειρά του HBO “Eastbound & Down“.

Αξίζει να σημειωθεί πως το original φιλμ του Carpenter κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1978, μέτρησε 10 ταινίες κι έφτασε σε έσοδα τα 400 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Σε σκηνοθεσία και σενάριο Carpenter η πλοκή της πρώτης ταινίας επικεντρώνεται στην τρομακτική φιγούρα του Michael Myers, ο οποίος σε παιδική ηλικία είχε σκοτώσει την αδερφή του τη νύχτα του Halloween με αποτέλεσμα να κλειστεί σε ίδρυμα για 15 χρόνια. Μια βροχερή νύχτα ο Myers το σκάει από το ίδρυμα και στοχοποιεί μια babysitter και την παρέα της στη γενέτειρά του. Παράλληλα ο προσωπικός του ψυχίατρος αναζητά απεγνωσμένα τα ίχνη του γνωρίζοντας το κακό που πλησιάζει.

Αναμφίβολα το “Halloween” είναι η πιο σημαντική ταινία του γίγαντα John Carpenter και κατέχει ξεχωριστή θέση στον τομέα των slashers αφού χωρίς να είναι το πρώτο στη συγκεκριμένη υποκατηγορία, έδωσε το μεγάλο έναυσμα για την ασταμάτητη παραγωγή ταινιών slasher που ακολούθησε. Ταυτόχρονα δημιούργησε έναν από τους πιο cult «κακούς» του σινεμά τρόμου, τον ψυχρό, ανέκφραστο και ανίκητο Michael Myers.

Το reboot του “Halloween” θα είναι έτοιμο για τις σκοτεινές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών το φθινόπωρο του 2018.

Διαβάστε περισσότερα για: ,