Τηλεοπτικό western απο τους αδερφούς Coen – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τηλεοπτικό western απο τους αδερφούς Coen

TV, Ειδήσεις | 11-1-2017 |

Μετά τους David Fincher, Steven Soderbergh και Woody Allen, οι αδερφοί Coen τώρα ετοιμάζονται να περάσουν από το cinema στην τηλεόραση. Μπορεί η μεταφορά του “Fargo” στη μικρή οθόνη να μην κατάφερε να εμπλέξει τους δημιουργούς του, όμως απ’ ότι φαίνεται, το επόμενο project τους θα είναι μια τηλεοπτική σειρά.

Και το όνομα αυτής “The Ballad of Buster Scruggs”. Πρόκειται για μια western μίνι σειρά η οποία, σύμφωνα με το Variety, θα περιλαμβάνει έξι διαφορετικές ιστορίες οι οποίες θα μπλέκονται μεταξύ τους.Πάντως, απ’ ότι φαίνεται ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα για το πως θα προωθηθεί το “The Ballad of Buster Scruggs” καθώς η Annapurna , που είναι η εταιρία παραγωγής, ενδιαφέρεται να συνδυάσει τηλεόραση και σινεμά. Έτσι, δεν αποκλείεται μέρος της σειράς να βρει το δρόμο του και στις τηλεοπτικές αίθουσες.

Αν και οι πληροφορίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, προς το παρόν, είναι ελάχιστες, και μόνο που οι αδερφοί Coen ετοιμάζονται να βουτήξουν για άλλη μία φορά στον κόσμο της άγριας δύσης, εμάς μας ανοίγει την όρεξη και ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα.

Διαβάστε περισσότερα για: