Τελικά ποιος θα είναι ο "Tελευταίος Jedi" που μαρτυρά το νέο poster του episode VIII; – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τελικά ποιος θα είναι ο “Tελευταίος Jedi” που μαρτυρά το νέο poster του episode VIII;

Ειδήσεις | 24-1-2017 |

Σχεδόν ένα χρόνο πριν πάρει επίσημη διανομή στις σκοτεινές αίθουσες το 8ο επεισόδιο του “Star Wars” έχει επιτέλους τίτλο.

Μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει το παραμικρό video για τη νέα ταινία κι αυτό σίγουρα οφείλεται στον σκηνοθέτη που έχει αναλάβει το περίφημο project. Ο Rian Johnson λοιπόν αρέσκεται στο να κρατά κλειστά τα χαρτιά του και τούτος είναι ο λόγος που την ανακοίνωση του τίτλου δεν ακολούθησαν περεταίρω λεπτομέρειες -πέραν εκείνων που ήδη γνωρίζουμε-.

Benicio del Toro και Laura Dern στην 8η πράξη του “Star Wars”

Ο “Τελευταίος Jedi” (“The Last Jedi“) λοιπόν θα μπει στις κινηματογραφικές αίθουσες στην εκπνοή του 2017 (15 του Δεκέμβρη) και βάση τίτλου καταλαβαίνουμε πως αναφέρεται στον ιστορικό χαρακτήρα Luke Skywalker που έριξε την αυλαία του 7ου επεισοδίου. Η μήπως όχι; Διότι καλό θα ήταν να μην λησμονούμε την ηρωίδα που υποδύεται η Daisy Ridley. Αναλογιζόμενοι πως ο γερό-Luk έχει κρεμάσει το φωτόσπαθο και πλέον έχει “αποσυρθεί”, προφανώς θα έχει έναν ρόλο αντίστοιχο με εκείνον που είχε ο Yoda για τον νεαρό Luk στα πρώτα φιλμ.

Δείτε εδώ τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του ‘Star Wars episode VIII’

Από την άλλη υπάρχει κάπου στο βαθύ σκοτάδι και ο Kylo Ren του Adam Driver που δείχνει μεν να περπατάει στον δρόμο που χάραξε ο Anakin αλλά δεν χωρά καμιά αμφιβολία πως δεν έχει περάσει εξ ολοκλήρου στην σκοτεινή πλευρά της δύναμης. Υπομονή μέχρι το trailer που λογικά δεν αργεί και αδιαμφισβήτητα θα ρίξει φως στον αστρικό πόλεμο που μένετε σε έναν γαλαξία πολύ..πολύ μακριά.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,