Πρώτο trailer για την τηλεοπτική "Αρπαχτή" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτο trailer για την τηλεοπτική “Αρπαχτή”

TV, Ειδήσεις | 16-1-2017 |

Όπως έχει γίνει ξεκάθαρο τα τελευταία χρόνια η μεταφορά πετυχημένων- και όχι μόνο εδώ που τα λέμε- ταινιών στη μικρή οθόνη έχει γίνει συνήθεια για τα μεγάλα δίκτυα. Έτσι λοιπόν και η “Αρπαχτή” του Guy Ritchie ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Crackle.

Η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια και σε αυτή πρωταγωνιστούν ο Rupert Grint του Harry Potter και ο Luke Pasqualino (The Musketeers), ως δύο νεαροί τυχοδιώκτες που θα πέσουν τυχαία πάνω σε ένα μεγάλο φορτίο κλεμμένου χρυσού. Με αυτόν τον τρόπο θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος και τους Dougray Scott (Fear the Walking Dead) και Ed Westwick (Wicked City). Τη σειρά υπογράφει ο Alex De Rakoff και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Nick Renton.

Η σειρά φαίνεται να έχει αιχμαλωτίσει το κλίμα της αυθεντικής ταινίας καθώς σε αυτή συμμετέχουν διεφθαρμένοι αστυνομικοί, τσιγγάνοι παλαιστές, μεγαλομαφιόζοι και λοιποί εγκληματίες. Επίσης από το πρώτο trailer γίνεται εμφανές πως, ακολουθώντας τη συνταγή του Guy Ritchie, η σειρά ισορροπεί μεταξύ κωμωδίας και περιπέτειας διαθέτοντας όλα αυτά τα στοιχεία που έκαναν το “Snatch” να ξεχωρίσει στην αυγή της προηγούμενης δεκαετίας.

Η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται να γίνει στις 16 Μαρτίου του 2017

.

Διαβάστε περισσότερα για: