Πρώτες εικόνες από το φουτουριστικό Mute του Duncan Jones – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτες εικόνες από το φουτουριστικό Mute του Duncan Jones

Ειδήσεις | 6-1-2017 |

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από την επόμενη ταινία του Duncan Jones, που μετά το Warcraft θα ασχοληθεί με ένα πιο προσωπικό project. Σε αυτές μπορούμε να δούμε τρεις από τους βασικούς πρωταγωνιστές του Mute, οι οποίοι είναι ο Alexander Skarsgard, ο Paul Rudd και ο Justin Theroux.

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό κοιτώντας αυτές τις εικόνες είναι το πόσο μοιάζει το περιβάλλον τους με εκείνο του Blade Runner, με ταμπέλες νέον να φωτίζουν το Βερολίνο του 2052, το μέρος και η χρονική περίοδος που θα διαδραματίζεται η ταινία. Κάτι τέτοιο δεν είναι τυχαίο, αφού ο ίδιος ο Jones δήλωσε ότι το νέο του project αντλεί έμπνευση από το κλασικό έργο του Ridley Scott, όπως επίσης και από το Casablanca.

Στην ταινία ο Skarsgard παίζει έναν άλαλο μπάρμαν εν ονόματι Leo, ο οποίος ξεκινά μια αποστολή με σκοπό να βρει την κοπέλα του Naadirah (Seyneb Saleh) όταν εκείνη εξαφανίζεται. Στην έρευνα του για εκείνη, βυθίζεται ”βαθιά στον νέον υπόκοσμο της πόλης” και συνεχώς συναντά δύο περίεργους Αμερικάνους χειρούργους (Rudd και Theroux), οι οποίοι είναι και το μόνο του στοιχείο.

Το Mute ήταν ένα πάθος του Jones για χρόνια τώρα και ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα είναι κάτι σαν ένα sequel ή έστω πολύ στενά συνδεδεμένο με το σκηνοθετικό ντεμπούτο του, το Moon. Ο Jones έγραψε επίσης και το σενάριο της ταινίας μαζί με τον Michael Robert Johnson.