Όλο το Hollywood στο κυνήγι του Bruce Willis – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Όλο το Hollywood στο κυνήγι του Bruce Willis

Ειδήσεις | 6-1-2017 |

Έπειτα από μια τεράστια καριέρα στην 7η τέχνη, ο Bruce Willis έχει καταφέρει να κάνει το όνομα του γνωστό ακόμη και στους πιο αδιάφορους ακόλουθους του κινηματογράφου. Το μεγαλύτερο μέρος του φιλμικού στερεώματος, δικαίως, έχει ταυτίσει τον 61χρονο ηθοποιό με κάθε έννοια συνώνυμη της σκληρότητας. Μια ματιά στην φιλμογραφία εύκολα εξηγεί το γιατί..

Ορμώμενος της εν λόγω φιλμογραφίας ο Pierre- Alexandre Chauvat αποφάσισε να πλάσει ένα ιδιαίτερο και άκρως ενδιαφέρον βίντεο μονταρισμένο εξ ολοκλήρου από 53 διαφορετικές ταινίες. Κοινός παρανομαστής όλων ο Bruce Willis που τίθεται αντιμέτωπος με κάθε πιθανό κι απίθανο star του Hollywood. Πως γίνεται αυτό; Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και θα πειστείτε για του λόγου το αληθές..

Jason Bourne, Mad Max, Avengers, Big Lebowski(!) κι ακόμη περισσότεροι ήρωες ρίχνονται στο κυνήγι του αειθαλή Willis. Αριστοτεχνικά, μαεστρικά και άνευ προηγουμένου μονταρισμένα πλάνα δίνουν μοναδική γεύση στο ιδιάζων φιλμ που δημιούργησε ο Chauvat. Το εντυπωσιακό του εγχειρήματος είναι ότι ο Bruce Willis δεν έχει παίξει στις περισσότερες από τις πασίγνωστες ταινίες που βλέπουμε στα δύο parts..

Διαβάστε περισσότερα για: ,