Ο Woody Harrelson στο σύμπαν του "Star Wars" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Woody Harrelson στο σύμπαν του “Star Wars”

Ειδήσεις | 4-1-2017 |

Σύμφωνα με το Variety είναι πολύ πιθανόν ο Woody Harrelson να εμφανιστεί στη solo ταινία του Han Solo, τον οποίο υποδύεται ο Alden Ehrenreich, στο ρόλο του μέντορα του χαρακτήρα. Αν αυτό συμβεί, ο Harrelson θα είναι μια από τις τελευταίες μεγάλες προσθήκες στο cast της ταινίας στο οποίο συμμετέχουν επίσης ο Donald Glover ως νεαρός Lando Calrissian και η Emilia Clarke σε έναν άγνωστο προς το παρόν ρόλο.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Harrelson καλείται να υποδυθεί τον μέντορα του πρωταγωνιστή, καθώς αντίστοιχος ήταν και ο ρόλος του στη σειρά ταινιών “Hunger Games”. Πάντως αν και οι συζητήσεις είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο δεν αποκλείεται να δούμε τον Harrelson στο σύμπαν του Star Wars και μάλιστα σε ένα ρόλο τον όποιο το Hollywood Reporter υποστηρίζει πως αρχικά ήταν να παίξει ο Christian Bale.

Η παραγωγή της ταινίας, την οποία σκηνοθετούν οι Phil Lord και Chris Miller του “The Lego Movie”, θα ξεκινήσει μέσα στο μήνα ενώ, αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί πως θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάιο του 2018, σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, είναι πολύ πιθανόν αυτό να μην συμβεί πριν το Δεκέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα για: ,