Ο Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθέτης σειράς με την Kirsten Dunst και παραγωγό τον George Clooney – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθέτης σειράς με την Kirsten Dunst και παραγωγό τον George Clooney

Ειδήσεις | 7-1-2017 |

O Γιώργος Λάνθιμος έχει κατακτήσει σχεδόν όλες τις κορυφές του κινηματογράφου σε όλο τον κόσμο. Πλέον φαίνεται ότι θα κατακτήσει και την τηλεόραση.

Ο Έλληνας σκηνοθέτης φέρεται να είναι ο σκηνοθέτης πίσω από την νέα σειρά του AMC της οποίας την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρία παραγωγής του George Clooney με τον ίδιο να είναι executive producer στην σειρά μαζί με τον Grant Heslov. Πρωταγωνίστρια στην σειρά θα είναι η Kirsten Dunst, που έκανε δυνατά τηλεοπτικά βήματα πρόπερσι με την συμμετοχή της στο Fargo, για το οποίο προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα.

Αν και στην αρχή της παραγωγής της η σειρά έχει προξενήσει το ενδιαφέρον του τύπου με σχετικά δημοσιεύματα σε όλα τα μεγάλα μέσα. Ο τίτλος της θα είναι On Becoming a God In Central Florida αν και ίσως να αλλάξει μέχρι να την δούμε. Πρόκειται για μία μαύρη κωμωδία για το κυνήγι του American Dream μιας γυναίκας στις αρχές της δεκαετίας του 90. Ο χαρακτήρας της Dunst είναι η Krystal Gill, μία γυναίκα που μένει στο Orlando, δουλεύοντας σε ένα water park με πενιχρό εισόδημα, ενώ έχει μείνει χήρα.

Η σειρά προφανώς δεν έχει ημερομηνία προβολής καθώς είναι ακόμα στο στάδιο της προπαραγωγής