Πρώτη φωτογραφία του Benedict Cumberbatch ως Thomas Edison για την ταινία "The Current War" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτη φωτογραφία του Benedict Cumberbatch ως Thomas Edison για την ταινία “The Current War”

Ειδήσεις | 23-1-2017 |

O Βρετανός ηθοποιός, Benedict Cumberbatch θα πρωταγωνιστήσει στην βιογραφία του διάσημου εφευρέτη Thomas Edison. H ταινία ονομάζεται The Current War και μαζί με τον Cumberbatch θα πρωταγωνιστούν και οι Michael Shannon, Katherine Waterston, Tom Holland και Nicholas Hoult. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Alfonso Gomez-Rejon που έγινε πρόσφατα γνωστός για την ταινία Me and Earl and the Dying Girl. Καθώς το σενάριο το υπογράφει Michael Mitnick (The Giver).

H ιστορία επικεντρώνεται στην αντιμαχία που είχε ο Thomas Edison με τον George Westinghouse to 1880 και την προσπάθεια τους να δημιουργήσουν ένα βιώσιμο ηλεκτρικό σύστημα πρώτοι. Τον George Westinghouse θα τον υποδύεται ο Shannon (Nocturnal Animals, Midnight Special) και τον Nikolai Tesla, o Hoult (Mad Max, Equals). Για την ταινία δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία του Cumberbatch ως Thomas Edison.

 

Διαβάστε περισσότερα για: