Ο Ben Affleck έδωσε επιτέλους απάντηση στο "Sound of Silence" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Ben Affleck έδωσε επιτέλους απάντηση στο “Sound of Silence”

Ειδήσεις | 20-1-2017 |

Δεν χωρά καμιά αμφιβολία πως η ταινία “Batman vs Superman: Dawn of Justice” έφερε μεγάλη αναταραχή στο στερέωμα της 7ης τέχνης. Δυστυχώς για τους συντελεστές του φιλμ το παραπάνω γεγονός ήταν αποτέλεσμα των αρνητικών εντυπώσεων που άφησε η κόντρα του Clark Kent με τον Bruce Wayne στην μεγάλη οθόνη.

Το περασμένο Μάρτη λοιπόν, στο φινάλε του μήνα η ταινία πλημμύρισε τις σκοτεινές αίθουσες με τις Warner και DC να ελπίζουν πως έφτασε η ώρα της “εκδίκησης” προς το μέτωπο των Disney και Marvel αντίστοιχα. Τα πράγματα όμως, όπως γνωρίζουμε όλοι τώρα πια, δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά για την συμμαχία των πρώτων. Κοινό και κριτικοί απογοητεύτηκαν με το τελικό αποτέλεσμα που αντίκρισαν στο πανί, γεγονός που φάνηκε να στεναχωρεί ιδιαίτερα τους συντελεστές του “Batman vs Superman“.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών μάλιστα, πήρε πολύ βαριά τις αρνητικές κριτικές που έλαβε το έργο. Ο λόγος, φυσικά, για τον Ben Affleck που με την βοήθεια ενός ευφυέστατου youtuber μας χάρισε άφθονο γέλιο μερικούς μήνες πριν..
Ναι! Καλά κατάλαβες αγαπητέ cinefreak.. προφανώς και μιλάμε για την θλίψη που σκέπασε την όψη του Affleck κατά τη διάρκεια συνέντευξης και έπειτα από σχετική ερώτηση που αφορούσε τις κακές κριτικές. Τούτη την στεναχώρια λοιπόν έντυσε μουσικά ο περίφημος youtuber με το πασίγνωστο κομμάτι των Simon και Garfunkel, “Sound of Silence σκορπίζοντας γέλια στους απανταχού σινεφίλ.

Ο καιρός πέρασε, οι παραγωγή εκκίνησε γυρίσματα για τις νέες περιπέτειες των υπερηρώων και ο Ben Affleck αποφάσισε να δώσει την δική του απάντηση στο εν λόγω video σε ερώτηση που αφορούσε τα μαθήματα που πήρε από μια ταινία τέτοιου βεληνεκούς..

Έμαθα να μην κάνω συνεντεύξεις με τον Henry Cavill στις οποίες ενώ δεν λέω τίποτα παίζουν τραγούδια των ‘Simon & Garfunkel’ από πίσω.. αυτό είναι ένα σημαντικό πράγμα που έμαθα..” κάπως έτσι ο Ben Affleck έδωσε την δική του απάντηση με ξεκάθαρη χιουμοριστική διάθεση τονίζοντας επίσης πως δεν είχε ιδέα τι μπορεί να κάνει η τεχνολογία σε blockbuster ταινίες καθώς δεν είχε λάβει μέρος ξανά σε παραγωγή τέτοιου μεγέθους..

Διαβάστε περισσότερα για: , ,