Νέες Φωτογραφίες απο το τρίτο "Wolverine" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέες Φωτογραφίες απο το τρίτο “Wolverine”

Ειδήσεις | 16-1-2017 |

Καθώς φτάνουμε όλο και πιο κοντά στην κυκλοφορία του “Logan”, το οποίο- εκτός απροόπτου- θα αποτελέσει και την τελευταία φορά που ο Hugh Jackman θα υποδυθεί τον Wolverine, ο σκηνοθέτης James Mangold έδωσε στη δημοσιότητα μερικές νέες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη ταινία.

Σε αυτή, σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, ο Jackman υποδύεται ένα γερασμένο και κουρασμένο Logan ο οποίος προσέχει τον άρρωστο Professor X (Patrick Stewart) κάπου στα σύνορα του Μεξικού.

Για περισσότερες από δύο δεκαετίες δεν έχει γεννηθεί κανένας μεταλλαγμένος. Οι προσπάθειες του Logan να κρυφτεί από τον κόσμο και την κληρονομιά του διακόπτονται ξαφνικά όταν θα κάνει την εμφανιστή της μια νεαρή μεταλλαγμένη.

Η Laura(Dafne Keane) κατέχει παρόμοιες ικανότητες με τον Logan και καταδιώκεται από “σκοτεινές δυνάμεις”. Στα comics η Laura είναι περισσότερο γνωστή ως X-23 ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει το ρόλο του Wolverine.

Το “Logan” θα ξεκινήσει να προβάλεται στις αίθουσες στις 3 Μαρτίου του 2017 ενώ τον Φεβρουάριο θα την δούμε στην Berlinale.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,